Forgive me for I have sinned

Jeg hadde verken lyst, ork eller tid til å trene online-programmet i dag, og dermed ble det litt juks og en god gammel quickfix i stedet. Sånn går det når playdates og foodprep (til Kaia) kommer i førsterekke. Ikke at de gjør det hver dag altså, for vanligvis er jeg egoistisk nok til å prioritere treningen min tidligere på dagen. Da vet jeg jo at jeg har så mye mer å gi, og Kaia får en opplagt og fornøyd mamma etterpå.

Men i dag ble det altså en alternativ løsning. Valget falt på økten under her (som så mange ganger før), bare at jeg gjorde chins i stedet for pullups, og gjorde knebøyene først, i stedet for utfallene. Og så var det mørkt ute. Og så hadde jeg andre klær. Og sko. Og så var det jo en liten jente som gikk rundt i gymmet og gjorde at jeg fikk mye lenger pause mellom øvelser og sett. Sånn ellers var økten omtrent som denne:

 

Nå er jeg stuptrøtt og klar for sengen, det til tross for at Kaia skjemmet meg bort med å sove helt til kvart på 9 i morges. Hva som skjedde der vet jeg ikke, men dersom det skulle skje igjen er det helt innafor altså ;-)

Gudd nait!

4 kommentarer om “Forgive me for I have sinned

  1. Bare lurer på en ting, haha. For noen dager siden prøvde du og Ian å henge i en stang i 2minutter for å vinne en bamse til Kaia. Klarte dere det? Haha :D bamsen var jo så fiin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s