Treningsdagbok uke 7

Mandag 13. februar
3 runder av:
20 knebøy @ 70kg
10 push press @ 50kg
20 alternerende utfall bakover @ 60kg
10 chins

Tirsdag 14. februar
A1) 6 x 3 muscle ups
B1) 4 x 5 squat clean thruster @ 50kg
B2) 4 x 12 neutral grip pullups
C1) 2 x 20 KB swings @ 24kg
C2) 2 x 20 gående utfall @ 2 x 20kg

Onsdag 15. februar
A1) 4 x 10 trapbar markløft @ 100kg
B1) 4 x 10 skulderpress @ 30kg
C1) 4 x 10 knebøy @ 80kg
D1) 4 x 10 chins

Torsdag 16. februar
10 km løp

Fredag 17. februar
Treningsfri

Lørdag 18. februar
30 min jogg m/Kaia
(ff)

10 km løp

Søndag 19. februar
Treningsfri

10 kommentarer om “Treningsdagbok uke 7

 1. Hei! :) hva er det som avgjør hvor mange rep det skal være i hvert sett? Hilsen ei som kunne tenke seg færre reps 🙈😂

  1. Hei, jeg er ingen PT og i hvert fall ikke en «Ingerindubai» men for min del avgjøres antall reps ut i fra om jeg løfter tungt eller om jeg trener lett med høyere intensitet. Nå trener jeg en del tungt for å bli sterkere i øvelser som f.eks knebøy, og da blir det gjerne flere sett, med så få som 3-5 repetisjoner. :)

  2. Det er avhengig av hva jeg vil oppnå med treningen. Dersom du trives best med færre reps er det «bare» å ha høyere belastning og gjøre flere sett. Jeg trener høyreps fordi jeg ikke kan ha så høy belastning mens Kaia er i gymmet. Jeg må vite at jeg klarer å kontrollere vekten jeg holder på med, og da kan jeg ikke løfte like tungt, og «gjør opp» for det ved å gjøre flere repetisjoner. U with me?

 2. Inger, så moro det var å se foredrag med deg på facebooken til Pia;) du, jeg hørte at du mistenker at du ikke lengre tåler egg. Har du opplevd å gå opp i vekt den siste tiden (pga matintoleransen)? blir veldig glad hvis du svarer;) Klem

  1. Hei! Så kult at du var med på live-sendingen! Jeg visste jammen ikke at hun skulle streame hele greia ;-P

   Ja, jeg sa jo at jeg mistenker at jeg ikke burde spise så mye egg. Her om dagen var det en tydelig reaksjon (tett i nesen) etter at jeg hadde spist, mens når jeg har hatt egg siden (for jeg klarer meg ikke uten!), så har jeg ikke merket noe. Så jeg vet ikke helt jeg.. Men har ikke gått opp noe i vekt i det siste, som jeg har merket i alle fall.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s