Og dagen før det

Jeg har gjort økten nedenfor ørten ganger før, og til og med filmet og vist dere allerede, men, nå var det lenge siden sist, og så har jeg jo endret litt. Da jeg kom på denne økten var vi på helgetur i Abu Dhabi, og trente dermed på hotell. Derfor gjorde jeg 1-arms ro, men siden jeg liker chins bedre har roen blitt byttet ut.

Nå ser økten ut som følger:
3 runder av:
15 + 15 bulgarske splitt @ 2 x 16kg
15 pushups med eleverte bein
15 + 15 utfall bakover fra step @ 2 x 16kg
15 chins
15 thrusters @ 2 x 16kg

 

Og dersom noen har lyst å se hvordan økten så ut da jeg og Kaia (for hun lå i magen min!) gjorde den i Abu Dhabi, så har dere den gamle versjonen her:

 

Dette er en super økt om du ikke har så mye tid eller utstyr til rådighet- prøv den!

..eller ikke. Du bestemmer altså ;-P

Snaiks!

12 kommentarer om “Og dagen før det

  1. Elsker videoene dine! :-) De gir stor inspirasjon, og digg når jeg kan gjøre de hjemme med hantler. Håper det kommer mange flere :-)

    1. Herlig å høre! Skal på ferie til svigerfars hus i Portugal i sommer også, og han har kun KB tilgjengelig, så vær du sikker på at det kommer flere slike hjemmevennlige økter ;-)

  2. Kan du gjøre filmene dine sånn som den «gamle» filmen her? :) altså, at du ikke «spoler» (typ normalt tempo, husker ikke hva det heter haha :p) på de første repsa, så mye morsommere når man ser teknikken bedre et par ganger. :D

    1. Haha, så bra du likte den versjonen- jeg tenkte nemlig at det var som å se på maling tørke når jeg la den opp! Hehe.. Det er for å slippe så mye dill dall med redigeringen at jeg bare tar alt på fast forward, men ditt ønske er notert ;-)

  3. Denne økten har jeg prøvd flere ganger før og den er sykt effektiv! Jeg ble i alle fall skikkelig gangsperr etterpå, særlig i låra, og ikke tar den så lang tid heller. Takk for påminnelsen, Inger! Du er rå. 😊

  4. Testet denne økten på mandag for snart en uke siden, fortsatt litt støl! ;-P Men selv om den var tung, var den effektiv og morsom (til en viss grad) å gjennomføre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s