Heima

I 5-draget i morges dro vi fra leiligheten, og litt over 18 timer senere kunne jeg legge meg på sofaen hos mamma og pappa med et beger yoghurtnøtter. Det tar tid å reise hjem, men turen i dag har gått over all forventning. Kaia har oppført seg eksemplarisk og jeg så Linnea Myhre på Gardermoen og fikk ta henne på låret (vel, jeg fikk strengt tatt ikke lov, jeg bare gikk bort og tok på henne jeg), så da gjør det ingenting at jeg er stuptrøtt nå. Men trøtt er jeg altså, så nå tar jeg kveld!


Snaiks!

Gudd nait :-)

4 kommentarer om “Heima

  1. Kan jeg spørre deg om noe i forhold til PF-dietten? Er det slik at du spiser noe etter trening, selv om du ikke har inntatt noe før trening? Bare tenker om du har litt frukt, sjokolademelk eller noe annet lett?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s