Inger in Sørum

Kanskje noen av dere husker at jeg fikk være gjestetrener på gården til Mari Aurora i fjor da vi var på AFPT Convention? Vel, i dag fikk jeg igjen lov til å komme, og holdt en times kostholdsforedrag etterfulgt av en liten trenings for intet mindre enn 38 sprekne frøkner!

I år som i fjor hadde Mari Aurora fikset strålende sol og goodie-bags med blant annet nyplukkede gulrøtter og løk, og vi fastslo at vi må prøve å gjøre dette her til en årlig greie. Jeg storkoste meg i alle fall, og deltakerne virket fornøyde ut de også da de dro. Kanskje litt slitne, men blide alle mann :-)


Fy søren jeg er heldig som får lov til å gjøre oppdrag som dette! Takk Mari Aurora for super arrangering :-*

Snaiks!

2 kommentarer om “Inger in Sørum

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s