Same me, different year

Det er ikke noe «new year, new me» her i gården ass. I dag har jeg spist sjokolade fordi jeg hadde lyst, og skippet trening fordi jeg ikke orket, og jeg har brydd meg fint lite om at det er både nytt år og mandag og greier.

Det føles egentlig ganske godt å ikke ha behov for noe «ny start» opplegg nå etter jul, til tross for at jeg har slukt flere sjokoladeplater og spist Ferrero Rocher som om det var druer. Jeg tror det rett og slett har å gjøre med at jeg spiser så mye sånt uansett til tider, jul eller ei, at jeg har blitt vant til det. Eller noe sånt.

Meeen, kanskje jeg skal prøve en dag uten sjokolade i morgen. Kanskje ;-)

Snaiks!

2 kommentarer om “Same me, different year

  1. Sånn siden det er nytt år og alt – kan man komme med ønskeinnlegg!? Isåfall ønsker jeg meg et innlegg med en «guide» av hva du har av tightser og overdeler fra run and relax! Alt du har fra de ser så fint ut, men litt vanskelig å finne ut hvilken type tights osv det er på nettsiden ut i fra bare noen bilder. Så en liten guide til hvilke du liker best hadde vært supert, spesielt siden de har januarsalg :-D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s