Treningsdagbok uke 5

Mandag 29. januar
5km løp
21.28 min

Tirsdag 30. januar
Treningsfri

Onsdag 31. januar
Treningsfri

Torsdag 1. februar
A1) 3 x 12 knebøy @ 85kg
A2) 3 x 12 pullups
B1) 3 x 15 leg curls
B2) 3 x 10 skulderpress @ 35kg
C1) 3 x 12 sittende ro
C2) 3 x 12 smale pushups

Fredag 2. februar
21-15-9 reps av:
KB snatch @ 16kg
KB goblet squat @ 16kg
KB lunge @ 16kg
KB sit ups @ 16kg

Lørdag 3. februar
Treningsfri

Søndag 4. februar
10 runder med start hvert 4. minutt av:
10 skulderpress @ 30kg
10 chins
15 hip thrusts @ 70kg

IMG_8701.JPG

8 kommentarer om “Treningsdagbok uke 5

 1. Du er en inspirasjon! Følger med deg både på Instagram og her, digger treningsmotivasjonen din :D

  Jeg og en venninne skal snart reise en tur til Dubai, og vi lurte på om det er nødvendig å bo på et hotell med tilgang til strand eller om man kan kjøpe tilgang om man bor på et annet hotell? Hotellene med strandtilgang er ganske dyre.

  Håper på svar!
  Elle

  1. Hei! Det er mulig å betale seg inn på hotell for å bruke strendene deres ja, men det er ikke billig det heller! Men det finnes jo også offentlige strender som ikke koster noe. JBR, kite beach og la mer er områder som kan anbefales :-)

 2. Hei :)

  Hva mener du om å trene styrketrening dagen etter hverandre? Bør man ha en fri/restitusjonsdag i mellom eller er det ikke så farlig?

  Hadde vært interessant å høre din mening :)

  1. Det avhenger av mange faktorer, som f.eks hvor hardt man trener hver økt og hvor lenge man har trent totalt. Er man ikke så vant til styrketrening eller trener ekstremt krevende økter, så kan det være bra med en restitusjonsdag med fri eller alternativ trening i mellom. Personlig har jeg ikke noe fast opplegg på hverken antall dager på rappen med styrke eller fridager. Fridagene kommer om jeg ikke har tid eller ork til å trene, men generelt trener jeg ikke alltid like harde økter, og dermed «klarer» jeg flere dager på rad med styrke.

 3. Hei Inger
  Jeg digger disse naptime workoutene dine! Men jeg lurte på om du velger en spesiell økt mht muskelgrupper osv den uken? Eller er det bare helt tilfeldig hva som velges? Er enkelte dager jeg blir nødt til å ta øktene hjemme, og lurer på om det burde tilpasses resten av treningen på en måte (driver med crossfit) :-) blir det og noe hjemmetreningsprogram igjen?

  1. Hei! Åh, nei jeg har virkelig ingen plan over hvordan jeg trener, og tar uke for uke, samt økt for økt helt som det kommer. Det du spør om avhenger helt av hva du har som målsetning med treningen. Har du f.eks visse øvelser du vil forbedre deg i kan og bør det også tilpasses hjemmetreningen. For meg handler det oftest om å trene for å trene (hvis det er lov å si). Ikke nødvendigvis for å bli mer fit eller sterkere, men for å få godfølelsen som kommer etterpå og for å ha fått min «me time».

   Hjemmetreningsprogrammet er i gang fortløpende, så det kan du melde deg på når som helst :-)

 4. Hei du inspirerende lille skapning! Merker meg at du trener litt mindre nå enn før du fikk barn (?) og lurer på om du merker forskjell på treningen nå vs før da du gjerne trente daglig? Tenker ikke nødvendigvis på kropp, men minst like mye på prestasjon, treningsglede osv… merker iallfall selv at jeg faktisk setter mye mer pris på treninga når den ikke utføres hver eneste dag. Elsker å trene, så denne oppdagelsen var litt ny og ikke minst uventet for meg (har hatt langt opphold pga sjukdom og så vidt startet veldig forsiktig igjen)…

  1. Hei! Jeg tror egentlig jeg trener like ofte nå som før jeg fikk Kaia, men absolutt ikke like hardt. Noen dager er det økter som jeg «i gamle dager» ikke hadde ansett som «nok», men nettopp det at jeg har senket kravene litt gjør at det er enda lettere å holde det gående, og motivasjon er nesten fremmedord- den er der bare! Treningsglede har jeg alltid hatt, men den har nok blitt hakket bedre nå siden jeg setter så mye mer pris på hver økt jeg får til og den tiden til å gjøre noe for kun meg (#metime FTW).

   Men ja, som du sier blir kanskje lysten enda bedre etter et kortere eller lengre opphold- så digg at det er sånn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s