Easter egg hunt

Vi fikk påskeegg med smågodt av Einar og Karianne, og har spist Kvikk Lunch og firkløver til den store gullmedalje, men ellers har det ikke vært mye som har minnet om påske her i gården. Eller jo, det var Spring Party i barnehagen sist uke, så da lagte vi marshmallow-kaniner, men det heter vel strengt tatt ikke påskekaniner her da ;-)

Men i dag var vi invitert på påskeeggjakt hos et vennepar, og det, i kombinasjon med at vi stoppet innom butikken for å kjøpe enda mer sjokolade og egg, gjorde at det ble litt påskefølelse likevel. Sånn ca i alle fall ;-)

Håper dere har, og har hatt, en fin påske :-)

Snaiks!

2 kommentarer om “Easter egg hunt

  1. Hei Inger! Jeg har et spørsmål eller flere ang Dubai og håper du kanskje kan hjelpe meg litt. Jeg har ingen bekjente som har vært der og tenkte hvem skal jeg spørre? Jo, jeg prøver å spørre IngerinDubai, haha :-)
    Jeg har tenkt til å overraske kjæresten med tur til Dubai nå snart, det jeg lurer på er når vi bør dra og hvor vi bør bo? Tenkte å reise i slutten av august, begynnelsen/midten av mai, hva er best? Og hvor bør vi bo? Jeg har ingen peiling, prøvd å lete litt på nett men. Hvor bør man oppholde seg, hva gjør man? Kan man reise som kjærester selvom man ikke er gift?

    Håper veldig på at du har tid til og lyst til å hjelpe meg <3 Stor klem

    1. Hei! Både i mai og august vil det være ganske varmt i Dubai, og i vanlige fall ville jeg nok foretrukket mai. Men Ramadan starter ca 17. mai og da er det jo litt anderledes å være her. Det går helt fint å reise hit under Ramadan, men da må dere bare vite at noen restauranter stenger ned på dagtid og det er generelt mindre liv og folk ute på dagtid. Jeg ville bodd i JBR eller Dubai Marina, da er man nære strand og restauranter, og ikke så langt fra shopping. Det går helt fint å reise sammen selv om dere ikke er gift, bare spar råklininga til hotellrommet ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s