Krazy World Zoo

Jeg vet ikke hva tanken bak navnet var, men i dag har vi da altså vært i Krazy World. Det var egentlig ingenting som var så veldig crazy det, Cosy World ville vært et mer passende navn tenker jeg. For det var virkelig en veldig koselig dyrehage. Så koselig et sted hvor dyr holdes i fangenskap kan bli vel og merke.

Petting zooen der man fikk mate lamaer og geiter var nok det gjeveste, men det var også badebasseng, hoppeslott, lekeplass og en hel drøss med andre dyr å se på. Det var absolutt ikke den største og fresheste parken jeg har vært i, men den hadde virkelig sin sjarm likevel så dit må vi tilbake :-)

Her nærmer klokken seg midnatt med stormskritt og jeg må lukke øynene. I morgen skal vi nemlig på båttur så da hadde det vært greit å vært litt uthvilt. Eller, uthvilt har jeg vel strengt tatt ikke sjangs til å bli nå, men mindre søvnig i alle fall ;-)

Snaiks!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s