Cairo, Egypt

Ian har vært i Cairo i nesten to uker for å utdanne en gjeng egyptere til å bli personlige trenere, og i går satte jeg og Kaia oss på flyet til Cairo for å besøke ham. Jeg var litt smånervøs på forhånd siden jeg aldri hadde flydd dit før, og det hjalp jo ikke akkurat på nervene at flere (!) kollisjoner på Sheik Zayed Road gjorde at taxituren tok dobbelt så lang tid som vanlig, men turen gikk heldigvis bra. Kaia oppførte seg eksemplarisk (hun sov hele flyturen), og det var kjempegodt å se Ian igjen.

Ian jobber i dag og i morgen, så jeg og Kaia har vært alene mesteparten av dagen, men fy søren så koselig vi har hatt det! Førsteinntrykket mitt av Egypt var kanskje ikke så bra, det er en heeelt annen standard på både bygg og veier enn i Dubai for å si det sånn, men gjett om det har tatt seg opp etter å ha møtt litt av lokalbefolkningen i dag. Folk her er så snille! Med meg også, men mest av alt med Kaia. Vi dro på et kjøpesenter som ligger rett ved der vi bor, og både kunder og butikkansatte lekte og tøyset og var så gode med Kaia. Til og med når vi var i lekeland var de andre kidsa uvanlig snille og inkluderende, og det har gjort godt i mammahjertet i hele dag.

Det ble jammen en treningsøkt også på meg i dag. Treningsfrekvensen har egentlig vært ganske høy i det siste så jeg var innstilt på treningsfri, men da jeg spurte Kaia om vi skulle gå ut en tur sa hun bestemt at vi skulle trene. Hun fant hoppetauet jeg hadde pakket med meg, og dermed var det bestemt. Håret mitt trengte strengt tatt en vask uansett, så jeg var ikke vond å be. Det ble en random blanding av kroppsvekts og strikkøvelser, før jeg avsluttet med 1000 double unders for time. Sistnevnte gikk relativt kjapt i gamledager, mens i dag var jeg ferdig på 20 minutt. Men, som alltid er det en seier i seg å kunne hoppe uten å skvette i trusa, så jeg var fornøyd likevel ;-)

Egypt, we’re off to a good start!

Snaiks :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s