Nike Blast 2012

Fy så raskt denne helgen har gått! Det er jo bare 2 minutter og 43 sekunder siden jeg satt på flyet og gledet meg til å lande i Stockholm, og nå er vi allerede tilbake i Dubai igjen! Tiden går altfor fort når man har det gøy! Men når det er sagt, så var det jo ikke helt feil å komme tilbake til varmegrader igjen heller ;-)

lenge til jeg skal ha på meg boblejakke igjen, og godt er det!

Nike Blast 2012 var som forventet helt topp. Selv om jeg ikke er en gruppetreningsjente (..lenger) er det noe med kombinasjonen av kul musikk og live DJ’ing, energifyllte og fit as f**k instruktører og et lokal som minner mer om et rått utested enn en gymsal som gjør at det hele blir en fantastisk opplevelse. At man får svettet og trent litt i tillegg er jo bare en bonus.

Det ble INGENTING soving på meg på flyet hjem inatt, så nå er jeg så trøtt at det kjennes ut som at jeg har vært på tidenes fyllekule! Derfor orker jeg ikke å skrive så mye mer! Så her kommer heller et lite glimt av helgen i bilder:

turister i Stockholm
du och jag..
fredagslunsj- fantastisk god bagel på Bagel Street
lørdagen startet litt i tidligste laget for enkelte ;)
gollasen min!
på plass i Globen klar for å få rompa i gir!
..og for å svette litt
prøvde meg å en step-time og her demonstrerer jeg nivået på den. Litt over my league for å si det sånn! Koordinasjonen min kan du få kjøpe billig av meg ;)
lørdag kveld var det middag med Nike teamet på hotellet og jeg fikk en anledning til å pynte meg :)
yup, that's right ;)
og gollasen fikk ta på finstasen han også
kald og frysen på vei til siste dag i Globen
kald og frysen og trøtt that is ;)
kult finaleshow med kjempeflinke dansere!
...som også var ganske faste i formen for å si det mildt! gimme, gimme, gimme!
den her jenta altså!! snakk om kroppskontroll! :D
..og styrke!
awesome! hvis ikke dette er inspirerende så vet ikke jeg!
så var det klart for det vi egentlig var kommet for- Ian sin presentasjon! "Träning för Optimal Hälsa". Tror dere han var flink eller? Og jeg stolt som en hane i publikum ;)
naturtalent ;)
siste pose før vi dro..
høy rumpefaktor!

Ser dere hvor gøy jeg har hatt det eller!? Jeeeei :-D

Er det noen av dere som var på Nike Blast i Stockholm, eller skal på Nike Blast eventet i Oslo? Isåfall, you’re in for a treat ;-)

Nå skal det mekkes taco!

Snaiks!

5 kommentarer om “Nike Blast 2012

  1. Såå gøy:) Du er heldig så får være med på så mye kult:) OG jeg er heldig som har deg i Dubai;)

    Snakkes snart;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s