Stockholm here we come- again!

I morgen tidlig reiser jeg og darlingen til Stockholm og FYTTI GRISEN som jeg gleder meg dere! Jeg fatter ikke hvorfor men Stockholm har vært i tankene mine 24/7 de siste dagene! Om det er at vi skal på en weekend bare jeg og Ian, om det er selve Nike-eventet som vi skal være med på, den friske nordiske luften eller om det er bare det å reise «hjem» til Stockholm igjen som frister så mye- jeg vet ikke jeg. Jeg vet bare at jeg gleder meg som ett lite barn på julaften! Og så skal jeg jo ikke late som at jeg ikke ser frem til hotellfrokosten og svenskt smågodt heller da ;-) 

510e809e768642.20824502

Dette er 4. gangen vi deltar på Nike Blast, Ian som foreleser og jeg som heldig tag-along wife :-)

Her, her og her kan dere lese litt om min opplevelse av fjorårets event, og her kan dere lese litt om Nike Blast 2012. …hvis dere vil vel og merke ;-)

Nå skal jeg prøve å få noen timer søvn på øyet! Snaiks i Sverige :-D
God natt

4 kommentarer om “Stockholm here we come- again!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s