Stolt som en hane

Første dag av Nike Blast er over, og jeg er full av inntrykk, søvnig og superstolt!

Ian holdt jo foredraget sitt idag, og fy søren så flink han var! Foredraget hans hadde som nevnt tittelen «Strong is the new Skinny 101», og jeg skal som lovet gi dere ett referat. Bare ikke akkurat nå ;-)

Utenom Ian sitt foredrag har jeg fått med meg 3 ulike klasser. Den første ble holdt av Ido Portal (som i følge Ian er en treningskjendis) og timen hans var uten tvil dagens beste. Han fokuserte mye på bevegelsesutslag og mobilitet- det fallt i smak! Deretter var jeg på to timer som begge inkluderte mye knebøy, utfall, planke, pushups og mange flere kroppsvektsøvelser. Veldig ok klasser det også, og jeg må jo innrømme at det er gøy å bli fortalt akkurat hva man skal gjøre, istedet for å styre showet selv ;-)

IMG_7226

IMG_7227

IMG_0083

IMG_0071

Kjenner det ikke blir lenge til jeg sovner. Jeg tror jeg er litt jet-lagged- eller kanskje det har litt å gjøre med godteposen jeg akkurat har spist opp ;-)

Gleder meg til en ny dag med trening imorgen! Jeg har meldt meg på hele 5 klasser! Vi får se om jeg gidder gå på alle..

Later!

6 kommentarer om “Stolt som en hane

 1. Hei Inger!
  Som jeg har forstått det er Ian den som har pt-kursene hos dere i Dubai:-) Jeg vet det er lang frem i tid, men spørsmålet mitt er om dere i utgangspunktet kommer til å holde disse sommerkursene i flere år fremover? Selv er det veldig aktuelt å ta det sommeren 2014! Ps, elsker bloggen din – du er søren meg helt rå ;-)

  1. Hei! Det er strengt tatt ikke bare Ian som har kurset, opplegget er som vanlig, og de vanlige foreleserne for hvert sitt emne flys inn. Men SHP har en del å gjøre med opplegget rundt, som å fikse lokal og opphold til studentene.

   Jeg vet desverre ikke om det blir kurs i 2014- men håper jo selvfølgelig det! Bra du har planene klare, sånt liker vi :)

 2. Det er virkelig å skyte seg selv i foten ved å si «strong is the new skinny». Å være tynn var aldri et sunnt skjønnhetsideale, så å da si at å være sterk er det som er det nye usunne skjønnhetsidealet blir helt feil! Dere som er så profesjonelle i det dere gjør burde virkelig styre unna slike motsigende slagord, som uansett er totalt oppbrukt. Bare en liten tankevekker fra nord :)
  Ellers syns jeg dere gjør en super jobb, og det er virkelig gøy å følge bloggen din!

  1. Du har helt rett, uttrykket er veldig oppbrukt og selv om det aldri har vært ett sunt skjønnhetsideal, har det likevel vært et ideal for mange å være så tynne som mulig. Synd, men sant. Og selv om uttrykket ikke er rett på den måten er det jo likevel en fengende tittel som gjorde at mange kom å hørte på Ian på Nike konventet. Dersom du hadde vært der og hørt på hadde du nok også forstått at Ian sitt budskap langt fra var at å være tynn er ett skjønnhetsideale. My man knows his stuff ;)

   Dersom du vil kan du lese ett slags referat fra foredraget her :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s