Inger + trening = sant

Jeg bare elsker å trene! Idag fikk jeg endelig løftet litt vekter igjen og det føltes sååå braaa!! Sliten som fy med gelebein etterpå, men fy søren for en deilig følelse! Endorfinrus til tusen når jeg gikk hjemover og jeg fikk et skikkelig «takkforatjeglever» moment. Når åpningssangen fra Lion King i tillegg kom på ipoden min mens jeg tuslet nedover langs veien var det rett før gledestårene kom (bjynte forsåvidt nesten å grine under selve økten også, men da var det snakk om noe helt annet enn gledestårer!)

Bare det å endelig kunne trene (nesten) som normalt igjen var digg nok i seg selv, men som om det ikke var nok trente jeg utendørs!

utendørsgym med fine Eleikovekter ;)

Jeg og Ian trener nemlig 3 stk i samme familie og har like gjerne flyttet noe av vårt eget utstyr til huset deres. Dermed har utescenen deres (ja dere leste riktig!) blitt til et midlertidig gym. Så da jeg var klar med kunden idag ble jeg like gjerne igjen og kjørte en ganske random økt selv. Økten var ganske ymse, jeg gjorde helt enkelt bare det jeg hadde lyst til (da ble det jo naturligvis en del bein ;-) ).

Jeg kjørte blant annet knebøy med hjelp av den her lille dingsen. Det er en fin liten intervalltimer som passer på at jeg ikke jukser meg til for lange pauser mellom hvert sett. Det ble 45 sek knebøy med 60-55 kg (jeg rakk 10 stk på hvert sett) med 1 min hvile imellom. Etter 5 runder var det absolutt nok ;-)

Gymboss- en mini personlig trener som pusher meg litt ekstra!

Til slutt må jeg bare vise dere litt av den fine utsikten jeg hviler øynene på når jeg går frem og tilbake fra jobb. Området kaller Emirates Hills, og er et meeeeget fint strøk i Dubai med villaer og litt grønne flekker istedet for skyskrapere.

fine gater, husene her er ca gratis!
denne strekningen her minner meg om LA- bare med vårt bygg i bakgrunnen ;)
solnedgang :)
lycklig tjej :)

Ha en fin kveld!

2 kommentarer om “Inger + trening = sant

    1. Takk! Liker kommentarer på bloggen jeg, så takk for at du tar deg tid til å skrive! ;)
      Kulturen er svært annerledes enn i Norge. Desverre er det store klasseforskjeller her, og så kan man jo si hva man vil om noen av de rare reglene som finnes. Jenter og gutter skal f.eks ikke holde hender, men stadig vekk kan man se indiske menn som leier hverandre via LILLEFINGRENE! Ser ganske rart ut spør du meg! Men siden det er så mye turister her, er det ikke alle regler som tas like seriøst. F.eks skal man jo som kvinne helst dekke til både skuldrer og knær, men det er det ikke så mange som gjennomfører i praksis. Personlig har jeg nok blitt flinkere til det nå som vi bor her enn jeg var før når vi bare var her på ferie, men jeg går jo ikke akkuratt med burka heller da!
      Den beste måten å finne ut av hvordan kulturen er her, er jo faktisk å ta seg en ukes ferie her ;) Mye med Dubai kan ikke forklares og må helst oppleves!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s