Working girl

Dagene flyr når man har mye å gjøre! Både igår og idag har jeg mye datajobb å gjøre. Nedenfor ser du noe av deg som tar mesteparten av min tid..

Noen som kan gjette hva jeg egentlig holder på med? ;-)

Mye å gjøre!

Later :-)

10 kommentarer om “Working girl

 1. Vil nesten tro det er bilder og videoer av øvelser dere skal ha på en eventuell nettside til senteret deres? :) Du ser utrolig bra ut, Inger!
  Ha en super onsdag :-)

 2. HEI inger!!! sa i din første post at jeg skulle følge deg hver dag og det har jeg jammen meg gjort :) meeen! jeg lurte på en ting. fordi, du skrev i innlegget «TREN STYRKE NÅ» : » ikke begå samme feil som meg da jeg startet å trene styrke, å ikke spise nok» ellernoe sånt noe. kan du utdype dette litt? hva skjedde da du ikke spiste nok? jeg har begynt å trene styrke nå. med pt, og alene. har pt hver tredje uke, fram til mai, så skal jeg ha hver uke i mai, og i juni. har alltid vært av cardiotypen! nå trener jeg 2 styrkeøkter (pt programmet alene), og 2-3 cardioøkter i uka, 2 cardioøkter av høy intensitet, og en rolig løpetur. for å balansere litt.
  i går spiste jeg :
  07:30: havregrøt til frokost med kanel
  10:00: tre knekkebrød med masse gulost,skinke og paprika, og to gulrøtter,
  11: en stor jordbærsmoothie
  14:00så tre knekkebrød igjen med leverpostei og agurk og en appelsin.
  16:00 en fruktsalat,
  17:00: cardio (tok meg helt ut)
  18:30 to store porsjoner lapskaus
  20:00 en skyr yoghurt.

  Syntes du dette er for lite/for mye??
  er forøvrig 170 høy, og veier 63-65 kg. (har gått opp litt etter styrken tror jeg)

  Mamma f eks spiser kun tre måltider hver dag. men jeg fatter ikke at det er mulig. er sulten konstant jeg!!! i skrivende øybelikk også, så må gå å lage meg noe mat. HÅER PÅ SVAR!!
  stooor klem fra meg. du ser smashing ut!!

  1. Så kult å høre at du klikker innom hver dag :) gøy!
   Det jeg sikter til er at man må spise tilstrekkelig med mat om man skal få fremgang med styrketreningen (selv om de aller mest erfarne sikkert klarer å få fremgang også når de er i kaloriunderskudd). Jeg følte lenge at jeg ikke ble sterkere eller fikk de resultatene som jeg syntes jeg fortjente med tanke på treningen jeg gjennomførte, og det tror jeg var mye grunnet at jeg spiste for lite. Det var først når jeg sluttet å kontrollere så mye hva jeg spiste at jeg så den store forskjellen på kropp og antall kilo jeg klarte å løfte.

   Vanskelig å si om matinntaket ditt er for stort eller for lite siden jeg ikke vet de eksakte porsjonene, men det ser egetnlig ganske ok ut. Om jeg får lov å komme med noen tips ville det vært å få inn litt mere proteiner i kostholdet. F.eks knekk i 2-3 eggehviter i havregrøten mens du koker den (kan være litt halvekkelt i starten, men du venner deg til det!) eller så kan du selvfølgelig bare spise ett kokt egg, eller noen eggeviter ved siden av. Jeg ville også lagt til ett kokt egg eller to til fruktsalatmellommåltidet, slik at du får et mer sammensatt måltid (ikke bare karbohydrater). Har du proteinpulver i smoothien? Om ikke ville jeg anbefalt at du kjøpte et proteinpulver uten karbohydrater- det gir jo mer smak (og smartere næringsstoffsammensetning) til smoothien.

   Det med måltidsfrekvens er jo veldig individuelt. Noen (som mamman din) klarer seg bra med få måltider, mens andre må spise oftere. Her finnes det ikke noe rett eller galt, du må finne ut hva som funker best for deg. Spis når du er sulten og stopp når du er mett (ikke stappmett) er en fin regel. Og så er det jo bra å kjenne forskjellen mellom å faktisk være sulten, og det å bare ha lyst på noe.

   Håper du fikk svar på det du ønsket, if not, let me know ;)

 3. Digger siden din og du ser helt utrolig bra ut!:) Du har så mange freshe treningsklær!!! Kan jeg spørre hvilket merke den toppen du har på deg på bildet er?

 4. app-making, kanskje ^^, ? hehe. Du ser flott ut. Likte bildet i innleget lenger opp, der du har den svarte nike-singletten. Du er så sykt markert. Ønsker meg lav fettprosent til jul =P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s