Coming soon…

Jeg og Ian har pratet om at Dubai har tilnærmet alt å by på når det gjelder mat og restauranter. Vi har fastslått at den eneste som mangler (etter vår mening iallefall) er Whole Foods, vår favoritt matvarebutikk som finnes i USA, og Cheesecake Factory, vår favoritt restaurant i USA.

Så gjett om vi er SUPERHÆPPI over det faktum at Cheesecake Factory snart skal åpne på Dubai’s største kjøpesenter!? Oh Lord, Jesus, Maria and Josef! :-D

Og det er altså ikke bare en haug med forskjellige ostekaker de har å by på- når vi er i USA går vi der mest for maten sin skyld (…og for det fantastiske varme sirupsbrødet man får før maten). Greia er jo bare det at det ikke akkurat er verdens sunneste mat. Eller, det går jo an å finne ok alternativer på nesten hver meny, men problemet er jo bare at porsjonene er gigantiske. Når ikke jeg, matmonster Inger Larsen, klarer å spise opp en salat engang, da snakker vi mye mat! Det kan med andre ord bli litt av en utfordring dette ;-)

Jeg gleder meg likevel jeg. Bare se:

MEN, ting tar tid i Dubai, så imens får vi ta til takke med alt det andre byen har å tilby. Jeg lider ikke for å si det sånn ;-)

Later!

5 kommentarer om “Coming soon…

 1. Hei Inger! Har begynt å lese bloggen din fast etter at jeg fant den for noen dager siden. Synes det kjempespennende å lese om noen som har en så interessant hverdag :) Kjempesprek jente er du også, veldig kult!

  Du som bor i Dubai kan kanskje svare på et par spm.. Har litt lyst til å ta en tur dit selv, men det er kanskje i vinterhalvårer det er «sesong» for å dra dit? Hvordan er det om sommeren? Alt for varmt, eller er det andre grunner for å holde seg unna?

  Har lest et sted at man bør dekke til skuldre og knær for å ikke krasje helt med den lokale kulturen. Hvor viktig/lite viktig er dette?

  Stå på med treninga di, du er flott! :)

  1. Det er nok vanligere å reise her mellom oktober-mai, men det funker om sommeren også. Det som er kult med sommeren her er at man kan få meeeeeeeget bra prisdealer på fancy hotell, ettersom de setter ned prisene i sommermånedene. Så tåler man litt varme er det gode muligheter for å få et opphold utenom det vanlige!

   Når det gjelder klær kommer det litt an på hvor man skal. Skal man på stranda funker det med shorts og singlet liksom, men skal man på et kjøpesenter ville jeg anbefalt å iallefall dekke til enten skuldre eller knær om ikke begge deler! Ikke bare for å vise respekt, men pga airconditionen går for fullt på de fleste kjøpesentrene. Og skal man ut på vift om kvelden kan man jo ta på finkjolen selv om den er både kort og bar på skuldrene, men det kan være lurt å ha med noe å dekke seg til med i tilfelle. Samme gjelder om man skal ut å spise på en finere resturang. Før når vi bare ferierte i Dubai tok jeg ikke like mye hensyn til dette, for de fleste turister gjør som de vil, men merker at jeg tenker mer over det nå som vi bor her..

   Dersom du ikke har vært i Dubai før synes jeg virkelig du skal ta turen, Dubai kan ikke forklares, byen må oppleves ;-)

 2. Er det dyrt å leve i Dubai? Hvordan er prisnivået i forhold til Norge?? :)
  Blir det ikke VELDIG varmt om sommeren?
  Hvordan blir turister påvrket av Ramadan??

  Elsker bloggen din!! :)

  1. Vi flyttet hit i september når Ramadan var over, så jeg har ennå til gode å oppleve Ramadan! Men vet at visse resturanger ol stenger ned, og at det generelt er mindre folk ute. Vi var en uke i Dubai i juni/juli ifjor, og da var det veldig varmt. Men jeg hadde forberedt meg på at det skulle være for varmt til solings, men der tok jeg jammen feil! Fikk solt meg jeg! Bare ikke så lenge i strekk ;-)

   Det er billigere å leve i Dubai enn i Norge. Men til gjengjeld gjør man kanskje mer av ting som man ikke gjør så ofte i Norge her, f.eks kino, går ut, spiser ute osv. Men greia her er at man kan gjøre det så billig eller dyrt man selv vil, det finnes liksom alternativer i alle prisklasser. Man finner liksom middag til både 30 nok og 3000 nok ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s