Fallskjermhoppet på film :-)

Igår påsto jeg at jeg egentlig ikke var særlig nervøs på forhånd av hoppet, men etter videoen å dømme var jeg iallefall ikke helt som vanlig! Om det var nerver for hoppet, eller for å bli intervjuet vet ikke jeg, men litt nervøs var jeg tydeligvis. Så ikke mobb meg for min dårlige engelsk, eller det faktum at jeg takker Ida for gaven (det var jo ikke Ida som gav meg hoppet!) Men Ida, om du leser dette, så betyr det nok bare at jeg er veldig glad i deg ;-)

Og jeg kan ikke få sagt det nok, men jeg er så takknemlig for mine søte venninner Elise, Julie og Marie som gav meg denne fantastiske opplevelsen! Som jeg sier i videoen, har jeg alltid sagt at jeg ville hoppe i fallskjerm i mitt utdrikningslag, men jeg hadde bare aldri trodd at de skulle ta meg på ordet!

Så, without further a due, her er video av den kuleste gaven ever!

PS! Hva som skjer på slutten når kamerakvinnen spør meg om jeg koste meg vet jeg ikke. Jeg ser jo ikke akkurat glad og entusiastisk ut når jeg svarer henne. Jeg skylder på de massive dottene i ørene (som jeg forøvrig hadde halve dagen igår), for glad dét var jeg!

Gleder meg allerede til neste hopp ;-)

5 kommentarer om “Fallskjermhoppet på film :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s