I wanna do it again!

Æææææææh, jeg har lyst til å hoppe i fallskjerm igjen!!!

Det er virkelig noe av det råeste jeg har vært med på og gav meg ett rush ut av en annen verden! Jeg fikk fallskjermhoppet i gave av snilleste Julie, Elise og Marie som var på besøk hos meg ifjor, og det er uten tvil en av de kuleste gavene jeg har fått.

Seriøst, dersom det er noen av dere som skal til Dubai i nærmeste fremtid vil jeg absolutt anbefale å gjøre ett hopp. Bare se her hvor kult det er:


Jeg får jo forresten ganske ofte spørsmål om Dubai sånn generelt, så jeg holder på å fikse en slags oversikt med info «direkte fra kilden» (hehehe..). Kommer snart!

Nå har jeg hatt 4 kunder på rappen og er klar for lunch :-)
Snaiks!

6 kommentarer om “I wanna do it again!

  1. Jeg skal til Dubai om noen uker, og har veldig lyst til å hoppe i fallskjerm! Så på hjemmesidene deres at de kun har åpent på Desert Campusen fra juni til september.. Har lyst til å hoppe over palmen, men vet egentlig ikke hvor mye det har å si for opplevelsen!?

    1. Hmmm, ja det stemmer nok at de ikke driver med hopp over palmen på sommeren.. Jeg synes jo selve utsikten var en ganske stor del av opplevelsen da, men dersom man ikke har noe å sammenligne med er det ikke sikkert det har så mye å si. Å hoppe i fallskjerm er nok ett kick uansett!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s