Thailand here we come!!!

Tror dere ikke at den superathleten av en mann jeg har vant hele greia idag! Flytur og 4 netter opphold for 2 personer- thank you very much! Fy søren så stolt og glad jeg er!!! My man rocks! :-)

disse to blir snart å finne i Thailand
lucky me ;)

Av totalt 5 økter de to siste dagene vant Ian 4- den økten han ikke klarte vinne på vant jeg ;-)

Dagen idag startet med en strenght ladder eller styrkestige på godt norsk. Vi skulle da gjøre en frivending etterfulgt av press over hodet med 200 m løping mellom hver frivending. For hver runde økte man vekten med 10 kg og det var om å gjør å komme så langt opp på «stigen» som mulig i løpet av 12 minutter.

Jeg kom ikke lenger enn til 60 kg. På 70 kg stanga fikk jeg klemt inn en ny personlig rekord ettersom jeg aldri før har frivendt så mye, men jeg fikk ikke stanga over hodet etterpå, og dermed ble det ingen poeng.

frivending og støt
..og 200 m løping (les: lett jogg)
60 kg på vei opp
og den fikk jeg jammen over hodet! Ny personlig rekord det også jo!
70 kg kom hit men ikke lenger..

Jeg lå på delt 4. plass etter denne økten. Ian knuste hele gjengen med gooood margin :-) Dagens andre økt var som følger:

50 burpees
40 KB swings (16 kg)
30 box jump
20 pushup
10 overhead squat (30 kg) lett! ;-)

Jeg grudde meg ganske mye på forhånd til denne økten siden både burpees og swings er øvelser som jeg ikke har spesielt bra teknikk på, men takket være en FANTASTISK heiagjeng kjørte jeg på hele veien- unbroken FTW! :-) Det holdt til en andreplass, for han der Ian slo jo min tid med ca 50 sekund!

burpees

Når vi endelig kom til finalen skal jeg ærlig innrømme at jeg ikke hadde særlig mye futt igjen i kroppen. Og det gikk jo så som så med resultatet for min del, men det var jo ikke så farlig når man deler seng med superman! Anyways, finalen var:

5 runder av:
1 muscle up (de som ikke kunne gjøre MU’s måtte gjøre 3 pullups og 3 ring dips istedet)
6 rykk
9 pullups
12 box jumps

Ian var den eneste som gjorde muscleups, resten av oss gjorde pullups og ringdips istedet
jeg gjør rykk/snatch og i bakgrunnen er Ian allerede på sine box jumps!
noen har litt bedre teknikk enn andre ;-)
box jumps- det har blitt en del av de denne helgen
ødelagte hender etter finalen..
jeg endte på en 4. plass, men jeg fikk premie jeg også :-)
alle finalistene

Åh, så gøy jeg har hatt det denne helgen! Men imorgen blir det treningsfri kjenner jeg ;-)

God natt folks!

12 kommentarer om “Thailand here we come!!!

  1. Stort tillykke, I fortjener det SAA meget, I er virkelig fantastiske I to :) Der maa vaere noget i vandet i JLT der ikke er hos os…..!!! ;) Knus Mie

  2. Fy søren så kult, dokk e gal goe!! :)) Gratulera så møje, hilsa Ian! Kos dokk en heile hau velfortjent tur t Thailand! ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s