Gammel favoritt

Nå er jeg akkurat ferdig med dagens treningsøkt, bestående av en god gammel favoritt: frivendinger. Jeg begynte å øve på denne øvelsen for nærmere 2 år siden (oh lord som tiden flyr!) og gjorde omtrent frivendinger hver eneste gang jeg trente styrke i perioden etter det. Jeg fører ikke akkurat treningsdagbok, men har de siste årene hatt for vane å skrive ned ett lite notat etter hver treningsøkt. Og da jeg i sommer fant ut at jeg hadde gjort frivendinger i ca 1 ÅR (!!!) med samme vekt, ble jeg så umotivert at jeg kuttet ned på å gjøre øvelsen helt enkelt. Det sniker seg inn en frivending nå og da i crossfit-timene på Crossfit Lifespark, men idag var det altså en stund siden jeg hadde trent frivendinger som i «gamledager».

klar!

Jeg synes frivendinger er en litt skummel øvelse, spesielt når de begynner å bli tunge. Og dette er nok litt av grunnen til at jeg lot det gå så lang tid uten å våge å legge på mer vekter. PINGLE! Hva er jeg redd for liksom?! Det er vel ingen som har dødd av å faile på en frivending??

Uansett, dagens økt bestod av følgende:
frivending + push press
overhead squat +  nøytrale chins
hengende beinhev + 2 ulike situp varianter i glute ham raisen

Har jo lagt en liten filmsnutt av dette også jeg ;-) Er det ok med videoene forresten? Let me know dersom det blir for mye!

Nå skal jeg hente darlingen min på flyplassen, han har vært i Bergen og forelest i helgen. Gjett om det skal bli godt å få ham hjem igjen!

Snaiks :-)

19 kommentarer om “Gammel favoritt

 1. Video er cool:) men tekst er bra også. Beste bloggen jeg leser. Blir lei meg når jeg kommer inn og ser det ikke er oppdatert. ( skjer svææært sjeldent da:) savner litt kostholdsinfo. Mulig å lage et innlegg? Ellers er det supah supah . Klæm fra Noreg

  1. Bra, veldig gøy å høre! Og det me kostholdsdelen er jeg helt enig i, jeg har mange ganger tenkt at jeg bør skrive mer om mat og ikke bare om trening, bloggen skal jo handle om det også! Så det får bli skjerpings på den fronten ;)

 2. Du er så flink ass! Mitt forbilde!!! Morsom video :)
  Jeg har vært så dum å melde meg på halvmarathon :P men etter det skal jeg trene frivendinger… og hang-ups er jeg i gang med. Hjelper å ha stangen i nærheten :)

  1. haha, tullejente :) Men du er veldig søt Louise!
   Halvmarathon!!? Shit pomfritt! Meget bra! :) Når er det?
   Så stangen ja, det er jo helt konge! Lett at du klarer målet ditt med den «barrieren» i døråpningen ;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s