Grand Opening- dag 1

Det tok oss litt lengre tid enn planlagt, men nå er SCANDINAVIAN HEALTH & PERFORMANCE offisielt åpnet! Jeg lurer virkelig på når det skal gå opp for meg at jeg sammen med mannen i mitt liv eier ett EGET TRENINGSSTUDIO! Og så i Dubai av alle ting. Det er helt sykt.. Klyp meg i armen noen!

hvem hadde vel trodd at dette «olstrehåve» skulle bli businesskvinne i det store utland?!

Idag og imorgen har vi åpent hus, og vi har sendt ut en haug med invitasjoner i håp om at folk skal titte innom. Det blir spennende å se hvordan disse dagene utarter seg. Idag har det vært innom en liten gjeng, både kjente og ukjente, og det har allerede blitt ett par nye bookinger for neste uke! Gøy! :-)

kanapeer hører jo med på en dag som dette- Kirby godkjenner
dette fine paret stakk innom
..og de hadde med seg fine blomster til oss som matchet journalen jeg har laget perfekt! ;)
godt å sette seg ned med en ettermiddagskaffe etter å ha vært på bena siden kl 7!

Litt glimt har dere jo allerede fått sett, men jeg tenkte jeg ville åpne dørene for dere også ;-) så er det bare å stikke innom neste gang dere er i Dubai- blogglesere tas imot med åpne armer! ;-)

Imorgen er det på an igjen- gleder meg!

ha en fin kveld alle fine :)

35 kommentarer om “Grand Opening- dag 1

 1. Gratulerer så mye! Dere er virkelig inspirerende:-) Jeg har fulgt bloggen din nesten helt fra begynnelsen, og koser meg med å lese om alt du får til. Det at dere er i Dubai, og det nydelige været der, er selvfølgelig også med på å gjøre bloggen din ekstra spennende.

  Jeg håper de neste dagene går bra, og at det kommer innom mange nye kunder! Lykke til.

 2. Gratulerer så mye:) Skulle gjerne ha vært er nede å prøvd det flotte studioet;)
  Jeg har et spørsmål til deg: Vil det ha mye å si på vekten, hvis jeg spiser snop to ganger i uken noen ganger, i stedet for en gang? Jeg var på kino mandag – spiste litt smågodt. Men a tenker jeg, der var det lørdagsgodtet spist opp. Eller kan jeg spise nå på lørdag også? HVa ville du ha gjort?

  1. Det jeg ville ha gjort, og det jeg HAR gjort, er å la være å stresse så mye med maten. Jeg vet det kanskje er lettere sagt enn gjort, men i noen tilfeller er det nesten like viktig å IKKE tenke så mye på hva du stapper i deg som det er å faktisk spise smart. Selvfølgelig mener jeg ikke at du skal tillate deg å spise snop hver dag, men jeg mener at dersom du spiste snop på mandag, så skal ikke det frata deg lørdagskosen 5 dager etter! Nå vet jo ikke jeg hvilke mengder snop du inntar og hva du vanligvis spiser, men jeg har vanskelig for å tro at en ekstra godtepose en gang i blant skal være så skadelig. Om vekten går opp eller ned så tror jeg ikke det skyldes den ene ekstra snopeposen. Det er ikke det du gjør av og til som betyr noe, det er det du gjør hver dag som er viktig!

 3. Gratulerer så mye til dere begge to! :) Det ser utrolig bra ut! Jeg håper og tror dere lykkes, noe dere fortjener – dere har vært flinke! Jeg må definitivt komme innom dersom det blir en tur til Dubai :)

 4. Åååå, så gøy, snuppa! Gratulerer kjære dere! Ser fabuloutasic ut! :D Håper jeg får muligheten til å besøke dere noen gang i deres lille paradis!

 5. Hurra, you made it ! :-D
  Da var drøm plutselig realitet.
  Endelig var dere i gang – makes me happy!
  Håper det går knallbra med dere begge to :-D

  E

 6. Gratulerer så mye med åpning av treningsstudio! :) Ser helt rått ut!

  Kom tilfeldigvis innom hjemmesiden deres via AFPT sin hjemmeside, og ble umiddelbart veldig fascinert.

  Har dere planer om å ansette flere personlige trenere etterhvert? Jeg jobber i dag som PT hos Evofitness på Røa på tredje året. Ser jo utrolig spennende ut å jobbe som PT i Dubai!! :D

 7. Hei I.

  Så utrolig flott det har blitt der, hadde det ikke vært så langt til Dubailand hadde jeg vært fast inventar på SHP- utvilsomt! Og du er så fantastisk FANTASTISK at jeg kan nesten ikke beskrive det. Heldige Ian som har en så skjønn jente i livet sitt & dere må jo passe perfekt sammen!
  Kjør på, jeg vet dette kommer til å bli en suksess. The sky is the limit. Men dette vet jo du alt om vakker som har fått til alt dette!
  Litt mer skryt på slutten: Du ser ut som en skikkelig atlet du! Smooth!
  Ha en fin natt & en goe uke med forhåpentligvis masse, MASSE pt-kunder :)

  Stor klem fra Mari.
  PS! Har en venninde som bor i Dubai, hva er adressen til SHP?DS!

  1. Wow, tusen takk for fine ord Mari, u made my day- AGAIN :) haha, nå kom akkurat Ian inn på kontoret og spurte hva jeg smilte så for, men jeg kan jo ikke annet enn å smile av en så fin kommentar.
   Dubai er jo ikke langt, 6 timer fly så er du her :)

   Venninnen din kan komme til Swiss Tower i Jumeirah Lakes Towers, cluster Y (første inngang til høyre). Gymmet er i 13. etasje. Hils og si at hun er hjertelig velkommen for en gratis prøvetime! :)

   PS! Første gang jeg har sett «DS» i en mail/brev, så jeg måtte google det, hehe ;) DS!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s