Trening før stormen..

Først og fremst: tusen hjertelig takk for alle gratulasjoner og tillykkeønskninger, både her og på facebook! Om dere bare ante hvor stor pris jeg setter på det. Jeg er en veldig heldig jente :-)

Dagen igår gikk i ett, non-stop, og etter åpningen var vi så trøtte at det bar rett hjem. Altså ingen trening igår.

Det gjorde vi opp for idag. Før dag 2 av vår Grand Opening startet tok jeg og Ian oss en liten (egentlig ganske lang) treningsøkt bestående av en hel haug med pullups og beinøvelser. Dersom jeg ikke kjenner det i hamstrings imorgen fatter jeg ingenting..

4 x 5 front utfall (40-45-45-45kg)
4 x 8 glute ham raise (hamstringsøvelse i den fancy GHD maskinen vår)
3 x 8 elevert bulgarsk splittbøy (2×16 kg)
2 x 10 hofteløft (80 kg)

MEN ikke nok med det! Mellom hvert sett med beinøvelser gjorde jeg 2 stk tuuunge pullups med 10 kg vektvest på. Med så mange øvelser og serier på beina resulterte det i en del pullups. Hele 14 2’ere = 28 pullups totalt. Wowowiwa! Det blir jeg sterk av sa Ian ;-) Håper han har rett!

klar for bulgarsk splitt i vinduskarmen (!) med de rare justerbare hantlene våre. Jeg har forsatt ikke bestemt meg for om jeg liker dem eller ikke..
bulgarsk splittbøy elevert i vinduskarmen ;) vi må skaffe oss en step!
øvelsen suger! men mens jeg holdt på sa Ian: "du begynner å bli sterk nå, det er den vekten jeg bruker"! så da fikk jeg den motivasjonen jeg trengte for å fullføre ;)
ring-pullups med 10 kg vektvest
Ian gjør pullups med bare "bittelitt" ekstra vekter.. ...og reklamerer bra for SHP!
avsluttet med denne killeren. En av mine blogglesere hintet frem at min vanlige vekt var pinglete, så jeg måtte legge på 30 kg ekstra på mine vanlige 50 kg! De kjentes!

Bra dag idag også! Litt flere folk stakk innom, og jeg tror vi har et par potensielle kunder på listen. Jeg synes det er kulest at folk som vi aldri har møtt før stakk innom, særlig siden vi mest har reklamert til kontakter vi allerede har og på facebook. Blandt dem var en gammel dame (som fulgte med sønnen sin) som var så søt og fin at jeg måtte si det til henne før hun dro! Mulig hun synes jeg var rar, men hun var så gollete at jeg kunne ikke la være. Jeg fikk iallefall en klem av henne etter at jeg sa det, så da var jeg fornøyd :-)

Imorgen blir det vanlig arbeidsdag igjen med PT-time first thing in the morning! Bring it on!!! :-D

10 kommentarer om “Trening før stormen..

   1. Åjaaa. Sånn ja! Det var jo veldig smart! Slipper og skru opp og igjen og masse styr. Men de så litt klossete ut, hehe. Jeg sleit nemlig med å forstå hvordan man bare kunne vri på et eller annet på vekten og få den til å bli tyngre =P Trodde fysikkunnskapene mine var såpass i orden :) haha.

   2. Ja, de er litt klossete, men det som er bra med de er at de tar liten plass! Likevel tror jeg nok vi skal få oss ett stativ med «vanlige» hantler også. Tro meg, jeg fattet heller ikke hva Ian mente første gang han forklarte meg om disse ;)

  1. Hehe, men vekten var jo pinglete! For 80 kg gikk jo fint det også! Men må jo legge til at jeg kjører 1 og 1/2 reps, altså fra gulvet og opp, så halvveis ned og opp = 1 rep.
   Det blir ofte at jeg ikke våger å øke vektene, så jeg trenger litt spark i rævva- keep it up! ;)

 1. Gratulerer så mye med åpningen av SHP! Det ser kjempe fint ut! Dersom jeg er i Dubai skal jeg jammen komme innom. Du er virkelig en kjempe inspirasjon når det kommer til trening:) Ha en strålende dag, og masse lykke til videre!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s