SHP 2 år

Den 17. april var det eksakt 2 år siden vi hadde offisiell åpning av SHP, og idag feiret vi vårt 2-års jubileum. Selv om tiden flyr som aldri før her i ørkenen føles det nesten som en evighet siden vi poppet champagnen, jeg, Ian og vår gode venn Kirby for det som nå er over to år siden. På det tidspunktet var det ikke mange i Dubai som visste hvem og hva SHP var, mens vi nå, per dags dato, har 2 (!) gym- og behandlingsfasiliteter, 7 fantastiske kollegaer (som vi også er så heldige og kan kalle våre venner) med på laget, og over 1200 navn i kunderegisteret!!! Dét er ganske sykt å tenke på det! Iallefall når jeg tenker på hvordan det hele startet da 3 uvitende nordmenn med både begrenset budsjett og begrenset kunnskap om hvordan man starter en bedrift i Dubai, pakket kofferten og dro til araberland på sensommeren i 2011.

Det er vel lov å være stolt av sånt, eller???

Og jeg kan jo ikke la være å gi cred til Ian, for la det bare være sagt; jeg hadde ikke levd dette livet i Dubai om det ikke var for ham. Den mannen har jo for pokker gjort at drømmer jeg ikke engang visste at jeg hadde har gått i oppfyllelse!

Og dere, dette er bare begynnelsen ;-)

photo 1

photo

photo 3

photo 4

photo 5

Ha en fin kveld kjære lesere, jeg tar med meg entrepenøren min og hopper i loppekassen :-D
God natt!

33 kommentarer om “SHP 2 år

 1. Gratulera så møje te dokke begge to. Dokke æ goe – stolt av å kjenna dokke :)
  Goe k9b fra meg ( ps: plutselig står æg i døra )

  1. Hei!

   Vi har akkurat ansatt en ny ernæringsfysiolog, så for øyeblikket har vi ingen ledige stillinger desverre. Er du både kokk og kostholdsveileder? Liker komboen! :-)

 2. Gratulerer så mye! Dere har all grunn til å være stolte. :-) dette er en av få blogger jeg følger, og det er ikke uten grunn. Du inspirerer!

 3. Gratulerer Så mye Inger! :) Wow! Jeg har fulgt bloggen din siden dere starta opp SHP :) Dere har søren meg gjort det dødsbra på disse to åra :)

 4. Gratulerer så mye fine dåkke! Så imponerende d dåkke he fått t! Håbe eg ser deg om ikkje så lenge. Store klem!

 5. Hei! Gratulerer så mye:-) ville bare gi et tips ang. Guacamole! Bland i hakket løk (gjerne rødløk) eller vanlig, litt finhakket chile og saft av lime + din egen oppskrift. Utrolig friskt og god:-)

 6. Hurra og tillykke med 2 års jubileum! Maj gad den kagå såg mean ud!:) Litt of topic, men har du någen tips og triks ifht lera seg DU’s? Foreløbig teknikk e sånn ca. vertikalt høydehopp kvert hopp – så kan bare gå oppøve! Digge bloggen din og får stadig inspirasjon. Stay awesome :)

  1. Hei og takk :-)

   Sjekk ut filmer av Buddy Lee på Youtube, han har tutorials om hvordan man kan lære seg DUs, det hjalp meg veldig. Og så er det jo bare å øve, øve, øve og å øve enda mer ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s