TV-kjøkken

Dere som vet hvordan man lager guacamole trenger ikke presse play på videoen nedenfor. Det er absolutt ikke noe revolusjonerende nytt som presenteres. MEN, er du en av de (overraskende mange) som har spurt meg via Instagram eller her på bloggen om hvordan jeg lager guacamole, look no further :-D

33 kommentarer om “TV-kjøkken

  1. Du må være tidenes søteste dame! Elsker videobloggene dine, haha, jeg tror du er den eneste jeg vet om som lager videoer jeg faktisk orker å se på fordi de ikke er kleine.

    (forresten, døde litt av twss-vitsen, det er sjelden jeg ler høyt for meg selv, men der gjorde jeg altså det)

  2. Du er så HERLIG! haha. Fikk veldig lyst på guacamole nå…… hvis du en gang vil ha den litt friskere, så prøv lime og litt rømme i:) det synes hvert fall jeg er supergodt! Ha en fortsatt fin dag :D klem klem

  3. Omg, I LOVE YOU! Er det mulig å være så herlig?! Jeg vedder på at ingen kan få meg til å le som deg, mens de filmer seg selv mens de lager guacomole!

  4. Hehe, så herlig :D Hvor er du fra? :) Her MÅ vi ha tomat, chili og lime-saft i, ikke det samme uten – try it :)

  5. Du är ju bara bäst! Älskar den här videon, även fast jag redan vet hur man gör guacamole så var jag bara tvungen att titta på hela, bara för att du är så härlig! ;) Ha en fin dag! (You surely made mine) :)

  6. Anniken tipsa me om at e måtte se dinne filmen fordi den va så gøy – og jaggu hadde ho ikke rett:) Fantastisk morsom. E e en av dei få (tydligvis) som kan å lage guacco så e fokuserte mest på bicepsane dine. Good work :)
    Take care inger:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s