10 kommentarer om “#tbt

  1. Hei! Takk for super inspirerende blogg! J kom tilfeldigvis over denne og du gjør sannelig slik at j har lyst til å trene styrke!! J løper til daglig og der skal du ha litt av æren for at j har satt igang! Keep up the good work! :))

  2. Jaaaaa! Denne har jeg sett før, hurra! Sluker slt jeg kan om fallskjerm om dagen, for om en måned starter jeg kurs for å hoppe alene dagen etter. :D wiiiiiiiii!

    1. Wow!!! DET hørtes kult ut det!! Jeg synes det verste med hele hoppet var da vi stod i døra på flyet like før vi hoppet. La meg bare si det slik; hadde det vært meg som måtte gjøre selve hoppet hadde jeg nok antagelig sittet i flyet enda ;-)

      Lykke til!!!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s