Glute Ham Raise

Wow- klokken er kvart på 11 og det er første gang jeg slår på dataen idag. Dét er ikke likt meg for å si det sånn! Forklaringen til dette er delvis at jeg glemte å ta med macen på jobb, men mest pga dagen har gått i ett. Busy, busy, busy.. ;-)

litt trøtt i trynet etter en lang dag

Uansett, her er en liten videosnutt av hvorfor jeg har vært GANGSPERR I HAMSTRINGS SIDEN TIRSDAG! Denne øvelsen i vår GHD-maskin får det til å svi i bakside lår dersom det skulle være noen tvil om det!

Dette var altså en stund siden, men jeg tror ikke hamstringsene mine kommer til å bli bedre av dagens økt. Jeg kjørte nemlig totalt 72 stk markløft! What?!

Først et par 5’ere (som ble til 8’ere da Martin skulle spotte meg- jeg måtte jo tøffe meg litt!), med en vekt som til slutt endte på 95 kg- fornøyd med den! Deretter ble det en hel haug med bodyweight markløft i en økt som Ian hadde snekret sammen. Den var så komplisert at jeg skal spare dere for detaljene, og dere får helt enkelt ta mitt ord for at den var meget slitsom.

Jaja, sånn kan det gå! Vi får se hvordan beina kjenner ut imorgen, jeg har lyst til å løpe!

Nå skal det smake godt med en natt på øyet dere!
Ha en forsatt fin mandagskveld :-)

God natt

6 kommentarer om “Glute Ham Raise

  1. Flinke! =)

    GENIALT apparat! Aldri sett sånn. Savner et slikt apparat. Trodde ikke det fantes. Vurderte å lage en prototype – haha :)

  2. Hei:) Blirbare mer og mer inspirert av denne bloggen.
    De lårene dine er perfekte – MUSKLER!
    Hvordan trener du føttene/lår, hvor ofte?

    1. takk søte du! jeg trener tunge basisøvelser som knebøy (i min verden finnes kun dyyyype knebøy), markløft og utfall. Hofteløft og bulgarsk splitt er også øvelser som kommer høyt på listen. Eksakt hvor ofte jeg trener bein vet jeg ikke, fordi jeg trener svært uregelmessig for tiden, men tipper det iallefall er 3 ganger per uke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s