Mid- & post shuttle runs

Filmet litt under løpedelen av gårdagens trening også, og selv om det er mest bare tulleprat i en mild endorfinruset tilstand, tenkte jeg å slenge opp videoen likevel, «enjoy» ;-)

Nå skal jeg snart hjem til en arabisk familie og lage mat! De har 2 hushjelper, søte damer, og jeg hjelper dem med å lage nye sunne oppskrifter. Den første gangen var det litt småflaut da disse damene egentlig er myyyye bedre å lage mat enn det jeg er, men min rolle er mest å sette sammen oppskrifter som er sunne, og ikke krever mange rare ingredienser. Ingenting superfancy med andre ord, men gjett om jeg skulle ønske jeg hadde matlagingskunnskapene til denne frøkenen av og til! Uansett, familien er iallefall  fornøyde, og det er fjerde gangen jeg skal dit idag ;-)

«hi sleepyhead» sa Ian til meg da jeg kom på jobb en time etter ham.. er nok litt trøtt i trynet idag ja ;)

Ha en fin dag!
Later!

12 kommentarer om “Mid- & post shuttle runs

 1. Hahahaha du er så søt og morsom!! Jeg øver på chins om dagen!!!! Skal greie 5 på rad. Det er mitt mål. Jiho! Håper tacoen var diggers!;)

 2. Tusen takk for svar:) Blir så imponert over t du alltid svarer:):)
  Et spørsmål til, hvis du har tid til å svare på det en gang:
  Jeg trener 4-splitt, og derfor føtter en dag per uke. Og da kjører jeg 15 -12 – 12. Klarer aldri mer en 10-11 på siste settet. Jeg er oppi 35 kg nå. Men det er ikke slik at jeg nærmest sitter på bakken,slik det ser ut når du tar knebøy, hehe, burde jeg heller kjøre litt lettere, for å bøye meg mer ned(mer enn 90 grader)?? Hva tenker du om dette?

  1. Klart jeg svarer (selv om det tar litt tid før svaret kommer iblant..)
   Som sagt, i min verden finnes bare dype knebøy, så ja, jeg ville heller tatt av litt vekter å kjørt «full range of motion» som det heter så fint ;) du trenger ikke gå like fullt så dypt som meg, men iallefall under 90 grader i kneet- dersom mobiliteten din tillater det.
   Hva er forresten målsetningen med beintreningen din, fettforbrenning? Muskelvekst?

   1. :)
    Fokuset for tiden er muskelvekst. For hele kroppen forsåvidt. Men føler føttene henger litt etter ifht overkroppen(skuldre, rygg, biceps, triceps), magen derimot skulle jeg ønske kvittet seg fort med fettet,men den gang ei:p. men det kommer vel.
    Men ta av litt vekter, og kjøre dype da sier du? Prøvde igår, måtte ned på 20 kg for å komme meg dyyyypt. Bruker 35 til vanlig i 90 grader da.

   2. Ingen fare, bare tenk hvor mye mer muskelmasse du rekrutterer når du gjør heeeele øvelsen, isteden for halve! Jo dypere du går, jo større er risken for at du krummer ryggen, så pass på så dette ikke skjer.

    Dersom målet er muskelvekst kan du jo teste å gjøre 10 repetisjoner, istedet for 12-15 som du kjører. Når alt kommer til alt der det jo «time under tension» som avgjør effekten, men dersom du føler du ikke får samme progresjon på beina kan det jo iallefall være verdt å teste! Ta korte pauser, ca 1 min mellom hvert sett. OG, husk å spis nok :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s