Training on my own

First things first: fy søren så gøy det er når dere kommenterer! Det er like spennende hver gang jeg får notification mailer, og jeg digger at dere stiller spørsmål og kommer med forslag til innlegg. Keep it up! ..og til dere som har stilt spørsmål og ikke har fått svar ennå- det kommer! :-)

heldig jente med snille blogglesere (som er bittelitt sliten etter trening)

Idag hadde jeg ikke lyst til å trene i det hele tatt. Jeg er fullt klar over at jeg like gjerne kunne tatt meg treningsfri, men jeg hadde jo ikke lyst til å gå hjem, og jeg hadde iallefall ikke lyst til å jobbe mer, så da ble det jo trening da.

Så mens Ian hadde sine kl 7 kunder tok jeg med meg en stang inn på oppvarmingsrommet og fyrte løst. Jeg trodde egentlig ikke økten skulle være så slitsom, for jeg har jo gjort den før (bare se her), men det var ikke mange repetisjoner som skulle til for å få meg sliten idag!

Økten så ut som følger:
5 snatch
5 overhead squat
5 front utfall
5 foroverlent ro

Jeg brukte en 35 kilos stang under hele økten, og tok ingen pauser mellom hver øvelse. Jeg hadde tenkt å ta 5 runder, men ga meg etter 3! Uuuuuuups! Ian sa jeg var flink for det om ;-)

Lagte også en «honeybadgerdoesn’tgiveashit» video av økten:

PS! Dersom dere ikke har sett klippet om honeybadgeren på youtube enda, syns jeg absolutt dere skal gjøre det. Bare søk på honeybadger, så kommer det opp et litt alternativt national geographic klipp ;-) DS!

Later! :-)

12 kommentarer om “Training on my own

 1. Du er en helt rå dame! Hvor lenge har du aktivt trent styrke? Du ser superbra ut. Jeg sliter med progresjon, blir fort litt utålmodig :)

  1. vanskelig å si eksakt, men det begynner å bli noen år nå. Det var i 2005 Ian gav meg mitt første styrketreningsprogram, men det tok forsatt 2-3 år før jeg sluttet å sverge til løping som den beste treningsformen. Den dag idag kan jeg ikke fatte hvordan jeg orket å løpe som jeg gjorde!
   Progresjonen kommer, bare pass på å tren hardt, hvil og restituer deg tilstrekkelig og spis nok mat- kjempeviktig!!!

 2. Skulle gärna vilja se din film, tycker det är en bra motivation för träningen och så tycker jag det är skönt att du inte är tråkig och strikt i videorna utan att du faktisk bjuder på dig själv:) Det skapar färg och personlighet i bloggen! :)

 3. En helt utrolig inspirerende og kul blogg du har!!
  Lurte litt på PT-kurset med AFPT, skal dere ha det i Dubai neste år også? :)

 4. Hei Inger
  Ganske så ny leser av bloggen din. Du er så utrolig inspirerende og for en kropp. Du er en av svært få som klarer å kombinere det å være atletisk/veltrent samtidig som du er feminin og flott. Tror aldri jeg har sett så flotte ben før. Har prøvd å gjøre noen av benøvelsene dine og det svir i bena for å si det mildt. håper at du fortsetter å legge ut videoer av øvelsene dine. Ønsker deg en finere enn finest helg:)

  1. Wow!! Tusen takk! Jeg må innrømme at jeg til tider er litt skeptisk til muskler som vises for mye (jeg skal tross alt stå brud i sommer, og gjør det helst så feminin som mulig!) men samtidig digger jeg jo å se hvordan kroppen forandres, og ikke minst at musklene gjør at jeg kan løfte tyngre ting! Litt av ett dilemma det der, men da hjelper det svært mye med kommentarer som dine- så igjen, tusen takk!

   Håper helgen din blir fantastisk! :-D

 5. Hei!
  Kongevideo:) haha! Ikke verst økt det der. Jeg tok i grunn mye likt igår på trening selv og våkna faktisk i natt av hvor støl jeg var! Shiiit og det er bare begynnelsen på stølheten:-/

  Hvis jeg kan komme med et liiite ønske, for jeg ser og forsøker og lære teknikk fra filmene. Det kan være utfordrende når de «spoles» så fort på videoen;) så glimrings hvis det evt kan varieres?

  Ha ein suuuper dag! :)

  1. hehe, da har du nok noen behagelige dager foran deg ;-) Er akkurat ferdig med dagens økt på hamstrings selv, og kjenner allerede at gangen min kommer til å være litt tvilsom i dagene fremover!

   Når det gjelder spolingen er det mest for at dere skal slippe å se igjennom 10 repetisjoner av samme øvelse, og igår var det desverre også mye for å «kamuflere» dårlig teknikk. Det er nemlig visse øvelser (som snatch!) der teknikken min er svært dårlig :-S men jeg kan jo se om jeg heller får lagt opp litt videoklipp av virkelig bra utførte løft- jeg har nemlig et GIGANTISK øvelsesbibliotek med filmer, bilder og beskrivelser liggende ;-)

   Ha en topp dag du også!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s