Bra jobbet Inger

Idag ble det et lite gjensyn med denne økten. Med andre ord tredje gang jeg gjør snatch-komplekset, og selv om jeg var tom for energi allerede før jeg startet tror jeg faktisk jeg kan si at denne gangen var det beste forsøket. Det takket være noe så enkelt som en klokke med timer! For dette er jo en økt som fort svir litt i lungene, og da er det veldig lett å ta for lange pauser. Dermed satte jeg intervalltimeren på 3 min, hvilket resulterte i ca 1.20 min pause mellom hvert sett. Og jammen tror dere ikke at jeg fullførte 6 runder idag!? NICE :-D

Det ble altså 6 runder av:
4 snatch
4 OHS
4 front utfall
4 foroverlent ro

Alle øvelsene gjennomføres uten pause og med samme vekt (35kg)

Jeg må forsatt øve på snatchen min ser jeg, men ellers må jeg si meg fornøyd med dagens innsats! Nå skal det smake ekstra godt med frokost ;-)

klapp på skulderen til meg selv- bra jobba Inger

De som har følgt med i timen vet kanskje allerede hvordan økten ser ut, men her er en liten ferskere utgave for de som er interresert. Som sagt før, min snatch-teknikk trenger MYE forbedring, så don’t watch and learn på akkurat den øvelsen :-/ Men prøv gjerne likevel, slik som denne fine frøkna! Kine- gleder meg til vi skal trene sammen igjen! :-D

PS! Idag er det 44 grader i Dubai! The heat is on!!!

13 kommentarer om “Bra jobbet Inger

 1. Hei.
  Bare lurte på en ting? Sliter du med noen skader etter all treningen du bedriver? Jeg skulle gjerne lært gode råd for forebygging. Nå når jeg endelig er godt i gang med trening av bein, så har jeg fått jumpers knee på venstre kne. ( noe som også gir en verkende høyre skulder). Tips til hva jeg kan gjøre? Bør jeg kutte all knebøy :(?
  Blir utrolig takknemlig for svar:)
  Kos deg i varmen! Det hørtes bare deiligt ut! :)

  1. Hei!
   Nei jeg har (bank i bordet) ingen skader per dags dato. For noen år siden hadde jeg tendens til løperkne, men fikk (ekstremt smertefull!!!) behandling, og byttet ut mye av løpingen med styrketrening. Jeg har også hatt vondt under foten helt siden jeg løp 10km løpet i februar :-/ merker det mest når jeg løper, men jeg kan også kjenne det når jeg gjør utfall eller har på meg visse sko.. Der den løpingen ass!

   Kjipt å høre at du har fått jumpers knee! Du kan teste med å la være å belaste knesenen en stund å fokusere på posterior chain (bakside lår og sete).

   Ian sier at hvis du har fått skikkelig jumpers knee, så er en forsket på rehab-protokoll å kjøre knebøy på 45-graders skrått underlag (som om du har ekstremt høye hæler på) Se her for mer info. Men han anbefaler å prøve posterior chain fokuset i 6-8 uker først!

   Lykke til!

 2. utrolig inspirerende Inger!! Nå har jeg meldt meg på AFPT sitt intensivkurs, gleder meg som en unge. Men lurer på hvordan du varmer opp før du trener? Løper du først eller kjører oppvarminssett? Eller begge deler? Kaja

  1. åh! kult!! :) i Oslo eller Dubai?

   Tidligere har jeg løpt ett par minutter for å bli generell varm i kroppen, men nå har vi ikke tredemølle på vårt gym, så det blir roing eller hoppetau istedet. Deretter gjør jeg litt ulike mobilitetsøvelser om jeg gidder, og tar som regel alltid en runde eller tre av the worlds greatest stretch (som du kan se meg utføre i starten av videoen i dette innlegget). Og så blir det jo som regel ett litt lettere oppvarmingssett dersom jeg skal kjøre tunge knebøy, markløft, frivending eller lignende..

   Shit pomfritt du kommer til å kose deg på kurs- jeg ville tatt det om igjen!

 3. Gosh alstå, jeg skulle gjerne trent litt mer som deg. Driiitlyst til å prøve snatch og OHS mm, men vet ikke om jeg tør :? Skjønner jo at det krever sykt mye stabilitet.. Hvor begynner man, med kun stanga??

  1. Stemmer, øvelsene krever jo ganske mye stabilitet i skuldrene, og en hel del teknikk. Er det noen du kan få hjelp fra som kan veilede deg litt gjennom teknikkene? Man begynner med en trepinne eller en tom, lett bodypump stang! :-)

 4. Hei Inger!

  Takk for en inspirerende blogg! Leser hovedsaklig bloggen din for treningstipsene, men synes også det er morsomt at du skriver om livet ditt i Dubai sammen med Ian også.

  Det jeg lurer på er om du kan legge ut en film hvor du gjør snatch/frivending i slow motion? Jeg synes det er litt vanskelig å se teknikken når du gjør øvelsen på filmene som allerede ligger ut, men med litt saktere bevegelser, så vil det nok hjelpe på for meg som ønker å lære ved å se deg gjøre øvelsen. :)

  1. Så kjekt at du liker bloggen! :-)

   Her er et tidligere innlegg med snatch i slow motion. Jeg gjør helt enkelt ikke øvelsen bra nok til at det er noe å lære fra meg! ;-)

   Ønsker deg en god dag!

 5. Heisann!

  Jeg syns du har en fantastisk blogg! Ikke minst fordi du er ærlig, morsom og ekte. Det er fint med en treningsblogg hvor en kan se at den flotte topptrente personen også har dager hvor en trives best på sofaen ;) Jeg henter mye inspirasjon fra deg selv om jeg er en fersk leser. Jeg elsker treningsvideoene dine! Eneste jeg savner er en egen kategori for treningsvideoer… Jeg bruker de nemlig en del når jeg selv er på trening og da hadde det vært lettere å finne tilbake til videoene :) Ha en super kveld/dag, Inger!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s