MUK sa du?

Ikke her i gården iallefall! For selv om Dubai ligger «litt» etter på kostholdsfronten (seriøst, dere hadde fått sjokk hadde dere sett det som ligger i handlekurven til gjennomsnittspersonen her ass), er det iallefall en ting som er sikkert: det skal ikke stå på servicen!

Jeg pleier nemlig velge mager kjøttdeig til kjøttdeigretter, ikke fordi jeg er fettskremt, men fordi kjøttet i butikken vi vanligvis handler i ikke akkurat er fra gresspisende kuer, og dermed vet man jo ikke hva som lurer seg i fettvevet på kuene. Så de varene jeg ikke får tak i, eller tar meg råd til å velge den økologiske varianten av, prøver jeg å holde så lave på fett som mulig (det er jo i fettet toxiske stoffer lagres, så kan jeg unnå uøkologiske fete matvarer, så gjør jeg det!)

Uansett, jeg trengte kjøttdeig til pizzaen idag, men i hylla var det tomt for den magre varianten jeg vanligvis kjøper. Så da spurte jeg han som jobber i kjøttdisken om det fantes mer. Give me 3 minutes sa han da, og..

..tok en sånn (her snakker vi fin, ren, strimlet biff)

..stappet det i en sånn..

..og gav meg en sånn!

Service kaller vi sånt! Fin, ren og mager biffkjøttdeig.    ….Oh, og det kostet meg 22 kr for 450 gram ;-)

Så nei, ikke noe MUK her altså! Og fint er det, for jeg elsker omtrent alt som inneholder kjøttdeig :-)

God natt alle fine! Imorgen vil jeg ut i solen! :-)

3 kommentarer om “MUK sa du?

  1. Herlig! ikke alle som er klar over at de fleste giftstoffene er fettløselige, så bra du tar det opp:):):) Jeg elsker bloggen din, er som åpne adventskalenderen hver dag når jeg klikker inn på siden din:) Du bare oser av treningsmotivasjon:) Thank you<3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s