I’m on a boat

For en nyyyydelig dag jeg har hatt!

Min gode venninne (og sporty PT kunde) Merethe fyllte 30 år på tirsdag! Og selv om hun trodde feiringen var over på tirsdagen, hadde mannen hennes leid en yacht, og invitert en haug med folk til en 4 timers båttur i strålende sol med god mat og drikke. Gjett om det var digg ;-) Bare se:

Det å bo i Dubai kan være kjipt iblant når man er langt vekke fra foreldre, familie og venner, men noen ganger er det ganske kult også. Som idag, når jeg satt der på dekk og tenkte «hva søren skjedde liksom»?! Jeg, Inger, en liten fis fra Egersund på en yacht?! What? Jeg er virkelig heldig :-)

Lettere solbrent nå, men åh så lykkelig :-)

Peace out!

7 kommentarer om “I’m on a boat

  1. For ein dag, for ein gjeng:) Eg vil ein gong t haha:) gidde du senda meg bilder forresten?? Eg tok alt for lite bilder….lykke t med lesedag og morgendagen:) Heie på deg:)

  2. Så herlig! Så helt fantastisk ut. Gleder meg til spania :) Kanskje det kan bli noe i nærheten :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s