Dagens trening

Det ble nok en god styrkeøkt idag. Selv om jeg ser nå i ettertid (mens jeg har puslet med filmen) at det var ganske mye dårlig utførelse på mange av øvelsene, var det iallefall en økt som gjorde godt for kropp og sjel! :-) Vet dere hva som også gjorde godt?? Isen jeg spiste etter middag ;-) ….og sjokoladen etter det igjen! Oh yes I did! :-D

Økten så ut som følger:

Det mangler faktisk ett sett med knebøy og weighted pullups på bildet, jeg måtte nemlig gjøre ett ekstra sett når jeg fant ut at jeg ville filme litt. Så her er en liten videosnutt!

Later!

5 kommentarer om “Dagens trening

 1. Kjempe sterk du er,you go girl:))
  Ser du trener en del sett men ikke så mangen reps…Hva slags trening får du ut av dette i forhold til flere reps og ferre sett? Er det mer før økt styrke men ikke muskelmasse?
  klem

 2. Flink du er! Synes du sa du var dårlig med pronert grep :P 4 stk med ekstra vekt… hallo! Jeg klarte 4 på mandag med kroppsvekt. I går klarte jeg 3 :P blæææ – fint å få motivasjon her i alle fall :)

  1. jamen her har jeg jo nøytralt grep kjære deg :-) Liker at du har så god tro på meg at du tror jeg klarer pullups med pronert grep, men jeg må nok skuffe. Takk for tilliten uansett! :)

   4 stk skikkelige pullups er dritbra! testet akkurat (fordelen med å jobbe på gym!) og klarte 5 stk, den 6 ville ikke hele veien opp :-) Men vi fikser dette Louise, lett!! :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s