22 kommentarer om “Videoblogg :-)

 1. Er innom jevnlig å leser bloggen din, helt herlig med inspirasjon og motivasjon!
  Dette var ihvertfall en humor boost :) Lo godt!! Ha en strålende helg!

 2. Første gang jeg bryr meg å kommentere en blogg – men dette var gøy å se :-) Artige kommentarer underveis gjorde susen ;-) Og spesielt løpingen og hoppet på slutten viser at vi alle er lekne til tider ;-D Video av treningen din bør du fortsette med :-) Dette er en blogg som er verdt å følge med på!

  1. Godt å høre! Er nemlig litt redd for at det blir for mange tullevideoer for tiden, men det er bare det at jeg har nettopp oppdaget hvor AMAZING iMovie programmet er, så jeg kan liksom ikke la være ;)

   Oppførselen på slutten er nok mer regel enn unntak!

 3. Hahaha » ian bare wtf»!! Du er en helt sinnsykt humørspreder ass! Takker Gud for deg!!! Beste bloggen uten tvil! Kan du ikke skrive litt om hvordan du og ian ble sammen da? Vet det er litt utenfor bloggens sjanger, men hadde vært kooooos! God helg:)

 4. Hei :) Ny leser her, fikk link til bloggen din i går av en venninne. Dette var en morsom video, sånn får man det jo til å bli gøy å trene :)

  Takk for motivasjonen og god helg :)

 5. Heheh! Du e så RÅ!;) elske å lesa bloggen din! Det e et must kver kveld:) keep up the good work!:D får masse inspirasjon av å lesa å se videoene dine :) he hatt ein sløv periode nå, men e på go vei t bage , me ditt program!;) :D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s