Re.du.sert

Ojojojoj.. Kvelden igår hadde bittelitt høyere alkoholprosent enn jeg hadde regnet med, så idag får jeg som jeg fortjener!

Tredje helgen på rad med fest og fanteri (det ligner jo ikke meg i det hele tatt- jeg er jo ca avholds!) og siden jeg har sluppet billig unna dagen derpå de to forrige helgene, har kroppen min iallefall gjort opp for det idag…

Hvorfor gjør jeg dette mot meg selv?!

8 kommentarer om “Re.du.sert

 1. Hei! Hadde du hatt lyst til å lage et innlegg om trening av styrke til de som har trent litt, men som trenger en boost? Jeg har trent en god stund, men etter fødsel og div er kroppen slapp :/ får trent styrke 2 ganger i uken (+en bodypump)..

  1. Hei!
   Hmmm.. mener du at du trenger en boost for motivasjonen, eller for å se resultater?? Uansett vil det jo hjelpe å mix it up! F.eks dersom du nå kjører mest høyrep på styrken, så kan du teste lavrep, og omvendt. Det har jeg selv gjort, fra lavrep, til en periode med høyrep, og så tilbake til lavrep igjen. Og plutselig kunne jeg løfte mer når jeg gikk tilbake til lavrep ;-)

   Ellers er jo den beste boosten du kan få en personlig trener! PT’er er jo absolutt ikke bare for de som er ukjente i gymmet og trenger noen som kan lære en å trene. Jeg har selv kunder som absolutt kunne klart seg alene med treningen, men som likevel vil ha noen til å «holde dem i nakken» og se til at progresjonen er der. Try it out!

 2. Kan du skrive et innlegg pm kosthold, hvordan en vanlig dag for deg i matveien ser ut etc? Og som tegning i tidligere innlegg viste, hvorfor unngå melkeprodukter? Og er det ikke vanskelig å få i seg nok karbohydrater når man ikke skal ha ris,poteter, kornprodukter og kontrollert mengde frukt? Eller anbefaler du å ha høyere fett inntak og mindre karbo? Mye spm her, håper du kan svare :D

  1. Stemmer, litt mer fett og litt mindre karbo. Men langt fra så lite karb og mye fett som ved LCHF. LCHF funker jo forsåvidt det også, men jeg mener heller ikke at det er absolutt nødvendig for de aller fleste. Lagom är bäst ;-) Og selv om man ikke spiser ris, poteter og korn får man jo i seg nok karbohydrater – det er jo ikke store mengden som skal til før det blir tilstrekkelig ;-)

   Angående melkeprodukter er jeg både for og imot. Som jeg skrev da jeg postet tegningene er det ikke nødvendig (for de aller fleste) å følge dette strikt. Om man spiser litt ost i blant, eller har litt rømme til tacoen synes jeg ikke det er noe problem så lenge man ikke får noen ubehag av det…men så er det jo kanskje det da, at mange har ubehag (oppblåsthet, vondt i mage, tretthet, energiløs, vektkontrollproblem) som følge av stort inntak av melkeprodukter, uten at de vet at det er derfor. For å være på den sikre siden velger jeg derfor å la mitt proteininntak komme fra kjøtt, fisk og egg, istedet for produkter som kesam og cottage cheese. Og det er også dette jeg anbefaler til mine kunder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s