Frem fra glemselen

God formiddag godtfolk!

Formen min idag er betraktelig mye bedre enn den var igår på denne tiden, og godt er det. Men jeg ble mildt sagt forundret når jeg slo på kameraet mitt for litt siden, og fant ut at jeg hadde prestert å ta noen bilder på fredag. Jeg kan jo ikke akkurat si at jeg husker at det skjedde, men som bildene viser har jeg valgt å dra frem kamerat i det jeg og Ian dro fra festen. Nuff said…

Etter en dag med treningfri igår kjenner jeg at jeg gleder meg til å trene igjen idag. Har både lyst til å løfte tunge ting, og å løpe intervaller, så vi får se hva jeg føler for senere! Ja takk begge deler? ;-)

Ha en fin søndag (her er det «mandag» allerede!)

En kommentar om “Frem fra glemselen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s