I opened up a can of Martha Stewart

Idag har jeg bakt! Sing halleluja og kryss i taket så gøy det var! Jeg liker jo egentlig veldig godt både å bake og å lage mat, men tar meg omtrent aldri tid til å gjøre det. Men istedet for trening idag, ble det baking- ser du pappa, jeg prioriterer!! :)

Det begynte med at jeg så dette innlegget tidligere idag, og i tillegg har Ian ønsket reprise av nøttebrowniesene jeg lagte i forbindelse med åpningen for litt siden. Og så hadde jeg sett en annen oppskrift som så spennende ut (den viste seg å faktisk være best av alt jeg lagte), så det ble helt enkelt at jeg lagte 3 forskjellige sunne og sukkerfrie desserter. Om det var godt? U bet ;-) Om jeg skal lage det igjen? Svar: JA

 

Ian er egentlig alltid fornøyd uansett hva han får på tallerkenen, men idag var smilet ekstra stort på gutten. Jeg skjønner bare ikke hvor det blir av alt han stapper i munnen, for den gutten kan spise!! Flaks for meg, for som dere kanskje har fått med dere vet jeg hvordan man bruker tyggemuskulaturen jeg også ;-)

Later!

8 kommentarer om “I opened up a can of Martha Stewart

  1. Klart jeg kan! ..på engelsk ;-)

   Nøttebrownies:
   1 3/4 cup walnut meal (purchased or ground in a food processor)
   3/4 cup unsweetened cocoa powder
   1 1/2 tsp baking powder
   1 1/2 tsp baking soda
   2 large eggs (room temperature)
   1 cup coconut milk (room temperature)
   1/2 cup raw honey or maple sirup
   2 tsp vanilla extract
   5 tbsp coconut oil
   walnuts for topping

   Preheat oven to 180 degrees C. Butter a 13x9x2 inch baking pan (or cover with baking paper). In a medium bowl, mix together dry ingredients until well blended. Set aside. In a small bowl, whisk eggs for 1 minute, then add coconut milk and honey and whisk again. Add coconut oil and whisk until wet ingredients are completely blended. Add wet mixture to dry ingredients and whisk well. Pour batter into prepared pan. If desired, sprinkle chopped walnuts on top of batter. Bake 35-40 minutes. Cool completely before cutting.

   Kanelkjeks:
   2 cups walnut
   1 tsp baking soda
   1/4 tsp salt
   3 tsp cinnamon
   2 tbsp melted butter
   1 tbsp raw honey
   1 tbsp water

   Preheat oven to 190 degrees C. In a food processor, pulse walnuts, baking soda, salt and cinnamon until powdery. Add butter, honey and walnut until a smooth paste forms. Place the batter on a sheet of baking paper, and put a sheet on top of the batter as well. Use a rolling pin to make the batter flat. Try to make a rectangle that is roughly 11×8 inches. Remove the top baking paper sheet and bake for 12-15 minutes until firm and brown, but not burnt. Let cool before cutting into 12 crackers.

   De andre cookiene finner du oppskrift på i linken i innlegget (jeg bare hadde i litt tørkede tranebær i tillegg og lagte dem litt større enn fotballfruen!)

 1. Hei :)

  Kan jeg spørre hvordan du «organiserer» kundene dine?? Hvilke mål, tester o.l. tar du før du begynner? Hva spør du om? Har du en fast mal på det??

  Når dere trener sammen, har du en plan hver gang? Gir du ut treningsprogam som de trener selv og så gjør dere noe annet når dere har PT timer sammen, eller kjører du kun gjennom det lagde programmet??

  1. Hei! Ja, jeg har en fast plan, men det kommer an på kunden hvor mye av det han/hun vil gjennomføre. F.eks er det ikke alle kundene jeg måler fettprosenten på, for mange vektnedgangskunder er det absolutt nok å bare ta midjemål. Men så er det jo ikke alle som ønsker å gå ned i vekt, da er heller ikke slike tester så nødvendige. Ellers ber jeg kunden gjøre noen «enkle» øvelser for å vurdere mobilitet og bevegelse. Så spør jeg jo selvfølgelig om mål, treningsbakgrunn, eventuelle skader/hindringer/utfordringer osv.

   Når det gjelder planer er det også litt ulikt fra kunde til kunde. Jeg liker best å ha en fast plan, f.eks 3 forskjellige økter som vi kjører hver uke i en måned. Da er det lettere å notere ned vekter og repetisjoner for hver gang slik at man tydeligere ser progresjonen. Men så har jeg også en kunde som sliter litt med det å faktisk like å trene, så da prøver jeg å variere treningene mer fra hver gang.

   Jeg er faktisk så heldig som får trene de fleste kundene mine flere ganger i uken, slik at de ikke har noe særlig behov for egentreningsprogram, men gir gjerne ut egentreningsprogram til de som ønsker det. Noen får også korrektive øvelser som de skal gjøre hjemme, men desverre ser trenden ut til at folk ikke gidder å gjennomføre dette- fatter dem godt jeg, korrektive øvelser er kjeeeedelig ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s