0.1 tonn

For dere som ikke allerede vet det følger jeg periodisk faste, hvilket betyr at jeg lar det gå minimum 16 timer mellom siste og første måltid. En ganske viktig del av denne måten å spise på er at man helst skal trene fastende. Og da mener jeg ikke bare «rolig» morgencardio som det for mange sikkert er ganske normalt å gjøre før frokost, men også «vanlig» styrketrening og intervaller. Da blir det desto viktigere å spise et bra måltid etter trening skal jeg love dere!

Det er desverre ikke alltid jeg får trent før frokost, ofte pga dagens gjøremål ikke tillater det, men også fordi det krever litt ekstra motivasjon å slite seg gjennom en tung styrkeøkt uten noe mat i magen. Men etter to dager treningsfri på rappen, og en seriøs energioppladning etter gårdagens bakegilde var jeg fit for fight, og dro med meg Ian på en pre-breakfast workout :-)

A1: 6 x 3 stk frivendinger
A2: 6 x 4 stk push press
B1: 4 x 5 markløft
B2: 4 x 4 pullup
C1: 3 x 8 bulgarsk splitt
C2: 3 x 10 sittende ro

Ian fikk finpusset på frivendingen min, så nå føles den så mye lettere, og i tillegg fikk jeg endelig løftet tresifret i mark igjen. Jeg har gjort det tidligere også, men fikk i en periode vondt i korsryggen da lysten til å løfte mye overtok fokuset på god teknikk. Idag kjørte jeg derimot 5’ere med 100 kilo, og Ian sa de aldri hadde sett lettere eller finere ut. Gøy!

Jeg fikk også kjørt litt pullups for uvanlighetens skyld. Det blir nemlig oftest at jeg trener chins eller pullups med nøytral grep, og da klarer jeg jo 8-10 stk alt etter dagsformen, mens når det gjelder pullup med pronert grep klarer jeg bare få haka over stangen usle 4-5 ganger. Nå kan det jo ha litt å gjøre med at tuuuuunge markløft og pullup er to ganske heavy øvelser å supesette, men likevel! Så stor forskjell vil jeg ikke at det skal være! Mer «vanlige» pullup fremover med andre ord!

Sorry, det ble visst litt mye mas om dagens trening her, men det var en god, tung økt, så jeg er litt over gjennomsnittet happy nå :-)

FYI: idag er det eksakt 2 måneder til jeg blir mrs. Houghton!!! What!?!? Kanskje på tide å begynne å planlegge det her brylluppet! :-D

han der fine mannen gifter jeg meg med om 2 måneder!!!
fine ringene som alltid må sitte på sidelinjen når vi leker oss med vekter..

Ha en topp dag partypeople! :-)

20 kommentarer om “0.1 tonn

 1. Oiii :D Tenk på det!!! Så koselig <3 Det er en spesiell dag for oss også, hehe. Vi flytter nemlig ut herfra da. Så blir det Barca! Yihaa… men å gifte seg er vel gjerne litt større :) Skal dere gifte dere der eller her hjemme? Jeg klarer bare 2-3 med pronert grep. Skal liksom klare 8 innen 1.juli. må stå på litt =)

  1. ja stemmer, Barcelona baby! Det kommer nok til å bli supert! :) Tipper du gleder deg :)

   Vi skal gifte oss i Norge ja, i Egersund :)

   Hvorfooooor må de pronerte pulluppene være så mye tyngre!?

 2. Skjønningene!! :) Blir superspennende, håper du blogger litt om bryllupet også!! :)
  Kan du legge ut teknikk-videoer av de forskjellige øvelsene du gjør? :) hadde vært supert! :)

  1. Teknikkvideoer skal bli! ;)

   Du skal nok ikke se vekk ifra at det blir litt bryllupsrelatert blogging nei! Gleder meg, planlegginga begynner for fullt i neste uke!

 3. Synes ikke det er mye treningsmas! Elsker bloggen din, du motiverer meg sånn, og jeg elsker måten du skriver på! Så humoristisk og positiv! Gleder meg til å følge deg videre, spesielt nå som du snart skal gifte deg <3
  Klem fra Jente17

 4. For et sprekt par dere er :) Gøy å følge med på bloggen din, kule videoer, du er sååå morsom, og ikke minst inspirende trening, Dubai høres digg ut! Lykke til med bryllupsplanlegging ;)

 5. Hei.

  Herlighet jeg er glad i bloggen din! Imorres satt jeg trøtt og egentlig ikke klar for trening. Frem med pc og inn her. Titta på de morsomme og inspirerende videoene dine. Kosa meg noen minutter. Lo for meg selv her jeg så deg løpe villmann på treningsrommet:) haha! Smilet kom frem og vips var jeg supermotivert for trening. Avgårdekåre det bar og det ble en knalløkt for beina!:)
  Så tusen takk! You made my day;)

 6. Hei Inger Skulle ønske eg kunne våre me i bryllupet dit !!! Frå Lene. Fåresten elsker denne bloggen gleder meg til å få høre om bryllupet dit! Håper du husker hvem eg er!

  1. Klart jeg vet hvem du er Lene!! :) nå må du gi deg! Men har en følelse av at du kanskje har blitt litt voksnere siden sist gang vi treftes, iallefall om du tar etter Hannah ;)

   Håper alt eg bra med deg. Kanskje vi ses i kirken på bryllupsdagen!

   Hils! Stooor klem :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s