Mobilblogg

Alright! Da har jeg altså en splitter ny iPhone med WordPress app så her kommer første mobilinnlegg. Gøy, men jeg merker at jeg forsatt er nybegynner på det her ass!

Godt å være tilbake på jobb, og jeg kjenner jeg er fulladet med energi for en ny uke. Noen andre som gleder seg til å trene idag? Det gjør jeg!!

20120528-104632.jpg

Ønsker dere en topp start på uken :-)

20 kommentarer om “Mobilblogg

 1. Hurra for ny telefon! :) Du, bare lurte på en ting. Enkelte hevder at man ikke kan bygge muskler på energiunderskudd. Medfører det riktighet? Kjempe bra blogg, er innom daglig.

  1. yep, hipp hurra! :)
   Jeg tørr ikke svare sikkert på spørsmålet ditt uten litt research (og det har jeg ikke tid til akkurat nå..) men tror nok ikke at det er så langt fra sannheten. Hvorfor noen vil prøve å bygge muskler i kaloriunderskudd lurer jeg derimot på. Om det i det hele tatt er mulig tror jeg nok det gjør det svært mye vanskeligere. Men se på folk som stiller i fitness o.l, de får jo til noen utrolige resultater! Da handler det nok mye om å spise korrekt, timing og type trening. Kroppen er ganske syk, og takler drøye ting (iallefall for en periode), så jeg tror nok ikke det er umulig.

 2. ja det lurer jeg også på,for har ca 5 kilo til jeg vil ta av, men liker godt å trene hard styrketrening (eller for å bli definert)….men er styrketreningen ikke like effektiv når jeg da er i underskudd? vil jo miste fett men ikke muskelmasse.men vil samtidig være en mindre trent person enn jeg er nå (i str)

 3. Karen, her er et par tips fra meg:
  – Spis bare næringstett mat og så lite du trenger for å holde oppe energi til middelstung helkropp styrketrening + korte intervaller. Du bør også ha hoveddelen av dine karbohydrater direkte etter treningen. Spis mager protein til hvert måltid, masse grønnsaker og sunn fett. Forsøk å være så aktiv som mulig under dagen, sov lenge og stress mindre!:) Lykke til!

 4. Tonje: Ja, du kan faktisk bygge muskler på kaloriunderskudd, men det er i særdelis begrenset mengder, spesiellt som jente. Inger la på seg 0,5kg muskler og gikk ned 6% i fett på 3 uker på vår mest extreme diet. Målsettningen bør være å forhindre så mye muskelnedbrytning som mulig etter treningen og underskuddet. Du kan gjøre dette gjennom å få i deg nok proteiner og fett og streve etter å være i en anabol fysiologisk status så mye du kan (næringsrik kosthold, rikelig med søvn, mindre stress, god sex) og evnt kosttillskudd.

 5. takk for nyttig info:) vanskelig dette med mat om å ikke spise for mye og heller ikke for lite og samtidig bra sammensatt:) men skal ta gode tips og prøve:):) men det med trening,jeg trener 3 ganger styrke,og ca 4 økter kondisjon ( 3 av disse sammen me styrketrening 30 min og en litt lengre tur utenom) prøver og variere med intervaller men bli nok mest 75-80% puls…er dette greit eller burde jeg trent kondisjon dagene imellom?
  mener du styrke for hele kroppen hver gang,kjører tre splitt nå? ups ble visst litt langt innlegg dette:))) bear with me,hehe

  1. Dersom målet er å gå ned i fettprosent uten å miste muskler ville jeg fokusert på styrketreningen og komplementert med harde intervalløkter. Så jeg synes ikke du trenger trene kondisjon dagene imellom. Når jeg minsket i fettprosent som Ian skrev her fikk jeg ikke lov til å gjøre så mye som en 30 min lett joggetur engang!

   Det er uansett maten du skal fokusere på for å nå de siste 5 kg, den er det «mektigste» verktøyet!

 6. Blei nysgjerrig på debatten her :)
  Kan jeg spørre hvordan du trente/spiste når du gikk ned så mye i fettprosent på kort tid?

  …og ellers! Du er så inspirerende!! Heia deg, liksom!

  1. Jeg husker ikke detaljene på treningsprogrammet, men hadde to program med tung styrke, og to program som var mer crossfitinspirerte med høyere antall reps og høyere puls. Jeg spiste havregryn med eggehviter til frokost, og 4 x torsk, broccoli og potet resten av dagen. La oss bare si det sånn: jeg er ikke så veldig fan av torsk idag ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s