En haug med pullups

Dagens økt ble en reprise av denne fullkroppsøkten. Eller, det vil si, jeg gjorde iallefall de samme øvelsene. Tiden det tok meg var nemlig en hel del mer enn sist jeg kjørte økten! Så kanskje ikke min mest effektive økt, men jeg økte i reps/kg på de fleste øvelsene, så jeg får vel si meg fornøyd likevel.

Som dere kanskje har merket er det mye pullups i øktene mine for tiden, men dere vet jo, at vil man bli flink i noe, må man øve på det! Og jeg vil bli flink i pullups! Så siden det begynner å bli en del pullupsvarianter i iMovie-mappen min nå, tenkte jeg at jeg kunne snekre sammen en liten pullupvideo:

Har jeg glemt noen varianter (foruten chins med supinert grep- jeg tar jo alltid nøytrale!)?

 

22 kommentarer om “En haug med pullups

  1. Thank u!
   Ville veldig gjerne vært din PT! SÅ om du tar turen til Dubai er det bare å si ifra ;)
   Veier meg ikke så ofte, men er sjelden under 60 eller over 62 kg. Har vært veldig vektstabil de siste årene, likevel har kroppen endret seg mye. Jeg har altså klart å bytte ut kroppsfett med muskler- I love it! :D

   1. Hehe! Skulle gjerne tatt turen:):)

    Helt fantastisk fysikk! Flotte muskler, men du ser allikevel sunn ut og proporsjonert ut:) hvor høy er du?

    Klem

 1. Inger, du Inger… du får det til å se så fordømra lett ut! ;) (Og gøy ut…?!?) Kjempemoro å se videoene dine! Love it!

   1. Kan’ke du flytte til Kristiansand? You’re wanted! ;) Forresten, saki å langt hår du har fått! :-o

 2. Ja altså….Jeg klarer en halv en! I morgen skal jeg klare EN HEL EN! B-) Hehe Du er så sterk! Knall bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s