Treningsleir

Med besøk av både treningsglade svigerinner og PT-kollegaer var det folksomt i gymmet på SHP idag. I like it! Jeg er  stiv og støl etter gårdagens trening og hadde egentlig ikke peiling på hva jeg skulle trene, men med så mange flinke folk til å spotte tenkte jeg at det var på tide med litt tunge overhead squats. Fikk jammen klemt inn noen tunge frivendinger også, og med litt mage på slutten var jeg fornøyd. Ingen superøkt, men gøy likevel :-)

Nå tar jeg med meg hele gjengen og drar på Dubai Mall og spiser biff- Texas Roadhouse here we come!
Straight to the biceps! :-D

Later party people!

 

4 kommentarer om “Treningsleir

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s