Treningsverk

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dele gårdagens treningsøkt med dere fordi jeg ikke syntes at den var særlig bra, meeeeen idag har jeg jo så mye gangsperr I HELE KROPPEN at den må jo ha vært ganske ok likevel.

Gangsperren/treningsverken kan jo forsåvidt ha kommet fra det faktum at jeg ikke hadde trent styrke siden sist mandag, men likevel. Noe må jeg iallefall ha gjort riktig.

Jeg gjorde 3 runder av:
10 markløft @ 90 kg
8 militærpress @ 32 kg
10 knebøy @ 62 kg
8 chins
10 + 10 utfall @ 40 kg
10 dips
10 hengende beinhev

Dette skulle egentlig vært en sirkeltreningsøkt og jeg skulle gå raskt fra den ene øvelsen til den andre, men grunnet lite tilgjengelig utstyr ble det litt mer venting mellom øvelsene enn planlagt. Men, som sagt, det kjennes i hele kroppen idag, så ett ok fullkroppsprogram var det iallefall.

Storebror var også med på trening, men han fikk henge med på Ian sitt opplegg. Og uten å nevne for mange detaljer så var det iallefall ikke jeg som trente til jeg spydde ;-)

Ha en fin dag!

2 kommentarer om “Treningsverk

    1. har ikke vært særlig imponert over egen innsats de siste ukene, men men, det kommer vel tilbake tenker jeg. Og så hjelper det med oppmuntrende ord fra snille blogglesere som deg! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s