26 kommentarer om “Naturtalent

  1. hei inger,jeg skal til dubai og jeg har bare et spørsmål ang salget og shoppingen i dubai, er det slik som i norge at det er mye sommer salg, håper det er det med tanke på alle de fantastiske butikkene de har på dubai mall,

    1. Hei! Ja, det er mye salg i Dubai,hvordan det er akkurat nå er jeg ikke 100%sikker på, men de har iallefall SS-festival, som er summer-surprice salg eller noe sånn.. Uansett tror jeg nok du kan forberede deg på mye bra shopping :)

  2. Haha, du er så sykt rå! Og rolig digg var du også i den body’n :-D Wee, gleder meg til å se bilder fra bryllupet ditt. Du er sikkert en svært vakker brud! Masse gode tanker og lykkeønskninger til deg, fine Inger! :-))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s