Best :-)

Vet dere hva? Jeg har verdens beste venner!

Dagen igår var helt rå! Fy søren som jeg koste meg. Min forlover, fantastiske Marie, hadde virkelig stelt istand en helt perfekt dag, og med en haug med snille jenter i følget kunne jo ikke dagen bli annet enn topp!

Foruten å generelt se smashing ut i mitt fantastiske antrekk fikk jeg frisket opp i step- & aerobickunnskapene mine, teste poledance og gjort en photoshoot i et mildt utfordrende antrekk ;-) Det ble selvfølgelig mye forfriskende å drikke i løpet av dagen og en hel del godt å spise! Jeg fikk til og med bursdagskake da klokka passerte 12 :-D

For en dag! Jeg får ikke lov til å se så mange bilder før etter brylluppet, men noen smakebiter har jeg fått. De deler jeg selvfølgelig med dere ;-)

finstasen på!
klar for å treffe resten av gjengen
så fikk jeg børstet støv av gamle talenter
dette er yoga (dersom det skulle være noen tvil..)
litt mer yoga..
sightseeing før frokost
så kjørte vi tog, og da fikk jeg på meg tidenes t-skjorte. Det er trist å tenke på at vi frivillig gikk med matchende slike t-skjorter på jentetur til Magaluf
poledance!
naturtalent ;-)

Hilsen Inger, 27 år

6 kommentarer om “Best :-)

  1. Tilbaketråkk: Marie drikkes ut

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s