Marie drikkes ut

Her om dagen var det 8 år siden Marie arrangerte det beste utdrikningslaget jeg kunne tenke meg, og sist lørdag fikk jeg gjengjelde tjenesten til henne. Hele jentegjengen begynner jo å dra på årene (hehe), så det ble ikke dritings på byen i sprekt antrekk, men jeg tør likevel påstå at det ble ganske så vellykket. Den kommende bruden var i alle fall meget fornøyd, og det var jo det viktigste.

Marie bor i Oslo, men skulle hjem på sommerferie i Egersund i to uker. Hun forventet nok dermed at det ville bli action en av disse helgene, men siden vi hentet henne såpass sent sist helg trodde hun ikke det ble av, og vi fikk inn et lite overraskelsesmoment likevel. Det var gøy! Julie hadde fikset minibuss til oss slik at vi kunne dra å hente henne sammen, og kjøre videre samlet. Turen gikk til Borestranden der vi skulle bo i en stilig hytte jeg fant på Airbnb. Den har plass til 13stk og anbefales på det varmeste til utdrikningslag og lignende opplegg.

Ellers hadde jeg ikke planlagt så mye. Vi spiste brødmat til lunch, og fikk taco levert fra Coyote Tacos til middag. Rett rundt midnatt dagen før fant jeg på et par leker vi hadde underveis, og det viste seg å faktisk være nok underholdning. Drikkeleken vi hadde etter lunch gjorde sitt for å sette stemningen for resten av dagen, og det var mer enn ett lol-moments kan jeg love. Jeg måtte skifte truse fordi jeg lo så jeg tisset på meg, og tenkte ikke en eneste gang at det var kjipt å være edru på fest. Vi er kanskje halvveis til 70 hele gjengen, men det stopper oss tydeligvis ikke i å ha en bra feiring ;-)

I slutten av august blir det bryllup, så det er vel på tide å starte på talen. Jeg gleder meg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s