Femi

Idag har vært en fin, men meget travel dag, så det forklarer stillheten fra min kant. Men i skrivende stund sitter jeg på loftet og venter på at printeren skal bli klar med velkomstsanger o.l, så dermed tenkte jeg at jeg like gjerne kunne slenge opp ett innlegg- i tilfelle dere trodde at brura hadde dævva!

Idag har jeg fått fikset negler, og for en neglebiter som meg er det ganske stas å ha litt fine fingerspisser. Jeg er jo egentlig ganske dollete (er det bare ett ord vi bruker i Egersund, eller fatter dere hva jeg mener?) av meg, så nå føler jeg meg litt mer femi.

Det som derimot ikke gjør at jeg føler meg femi er munnsåret jeg har fått.. Jeg gikk egentlig bare å ventet på det, for da jeg var liten kom alltid munnsåret ved tilfeller der jeg gledet meg til noe- bursdager, jul, 17. mai osv. Men hadde jo håpt jeg skulle slippe unna denne gangen! Jaja, får satse på at Ian gir meg ett nuss likevel på kirketrappa ;-)

Bare 2 netter og 1 dag igjen nå jo- whaaaaaat!?

8 kommentarer om “Femi

  1. Åh <3 søte deg – håper såret blir borte da :) Og hvis ikke så vil nok kjolen og håret og ansiktet ditt stjele all oppmerksomheten! Flotte negler. Jeg har aldri lengre negler enn fingertuppene mine, de er så dårlige – blir rifter også biter jeg :/

    Nå er det ikke lenge igjen ^^, Lykke lykke til, det blir nok en flott dag!

    1. Samme her, har vært neglebiter siden jeg var liten jente. Har sluttet flere ganger, men starter alltid igjen… :-/ kanskje jeg kan kvitte meg med vanen nå som jeg er nygift..? ;)

  2. Tror du blir en fantastisk vakker brud! Håper jeg ser likedan ut på min dag (litt rart å si sikkert når jeg ikke kjenner deg, he)

    Masse lykke til iallefall! :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s