Jeg har en tilståelse

Jeg bestemte meg jo som jeg skrev i dette innlegget om å ikke gå på noen brudediett før bryllupet. Og det har jeg ikke gjort heller. …før på mandag. Da testet jeg nemlig ut en svært ekstrem FÅRESULTATERNÅFORFAEN- diett. Og jeg holdt ut i hele 2 dager!!! 2 DAGER!?

what to do?

Haha, det er jo tragisk. Her holder folk på med dietter i månedsvis, og jeg klarer ikke holde ut i 5 dager engang- med bryllup som motivasjon til og med! Hva skjedde med selvdisiplinen liksom?

Så idag, etter 6 slitsomme bakkeintervaller, hadde jeg en stor porsjon med risengrynsgrøt (fordi jeg elsker det!) og nå skal jeg kose meg med denne herligheten:

porsjon nr. 1

Jaja, shit happens! Det er jo ingen som ser om jeg har sixpack eller ikke den dagen uansett! ..eller kanskje Ian kan få lov til å se dersom han er snill, men til da har han jo forhåpentligvis sagt ja i kirken uansett ;-)

denne jenta holder seg til PF!

Hæv a naijs dej :-)

 

12 kommentarer om “Jeg har en tilståelse

  1. akkurat nå spiser jeg det som faller meg inn! Men vanligvis kommer mine karbs mest fra grønnsaker :)
   Har ikke peiling på kaloriinntak- sluttet å telle for lenge siden! Anbefales ;)

  1. Ingen problem! Vi har aldri vært en spiserfrokostsammen familie, så det er ingen problem. Dessuten er mamma ikke fan av frokost heller, så det er ikke bare jeg som venter lenge før første måltid. Men spiser selvfølgelig frokost om det dekkes bord ved spesielle anledninger- så strikt PF’er er jeg jo ikke ;)

 1. Hehe, var samme for meg før jeg gifta meg i mai.. Men jeg tror jeg kom fram til at jeg egentlig var fornøyd med meg selv, og da er det ikke like enkelt med diett lenger ;) Og det mener jeg du bør være også!

 2. Hei.
  Jeg har lest bloggen din en stund, og jeg må si at jeg liker den veldig godt. Du er en stor inspirasjonskilde:-)

  Jeg har et spørsmål ang trening og mat. Jeg trener styrke 2 ganger i uka – delt det opp slik at jeg trener overkropp en dag og ben den andre dagen. (jeg løper en mil i uken og intervaller en gang i uken). Det jeg ønsker med treningen er god helse, føle meg bra og samtidig ha en muskuløs kropp. Jeg ønsker også å få ned fettprosenten min. Har du noen forslag på hvordan jeg kan klare dette? og kanskje et bra styrkeprogram som er gunstig om jeg skal dele opp uken slik som jeg gjør? og evt rep. på hver øvelse.

  Takk takk :-)

  1. Hei! Kjekt å høre at du følger med på bloggen.

   Er det noen grunn til at du trener 2 splitt program? For siden du «bare» trener styrke 2 ganger i uka kunne du jo like gjerne ha kjørt fullkroppsprogram. Og jeg tenker 8-10 repetisjoner, med ganske korte pauser, 3-4 sett. Gjerne som sirkeltrening for å få opp pulsen. Og som alltid baseøvelser som markløft, knebøy, utfall, press over hodet (eks militærpress), press foran kropp (eks push up), vertikalt drag (eks pullup eller nedtrekk) og horisontal drag (eks fremoverbøyd ro)

   Håper det kan være til hjelp :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s