Bulgarian Split Squat

Tror macen min var like sliten som meg igårkveld, for å laste opp videoen funket rett og slett ikke, men nå er både den og jeg uthvilte, så here we go:

En annen variant er å gjøre samme greie med fremre fot elevert i tillegg. Da kommer man dypere og det river ekstra godt i rumpestumpen ;-) Dersom jeg gjør eleverte bulgarske splittbøy har jeg benken bak slik som her, og setter fremre for på en step. Og jeg bruker hantler istedet for stang, fordi jeg synes det er lettere å holde balansen da.

Dersom du ikke har testen bulgarske splittbøy enda: GJØR DET IDAG!! Hvis ikke kommer bøsen og tar deg inatt! …eller noe sånt :-P

Later!

9 kommentarer om “Bulgarian Split Squat

  1. Jeg er så siiiiindsygt øm i mine baller og quads i dag jeg kan knap gå! Ellers havde jeg helt sikkert prøvet i dag ;D

  2. Sykt sterk du er altså!! Helt imponert :)

    Lurte bare på en ting ang bulgarske utfall. Jeg får virkelig ikke til den øvelsen, må ta den uten vekter. Får så vondt i det beinet som er på benken (det som hviler), det strekker så innmari mye at jeg ikke klarer å ha vekter. Det er ikke tungt i det hele tatt i det forrerste beinet. Har du en anelse om hva jeg gjør galt? Tenker kanskje veldig stram quadriceps, men er ikke sikker… Hadde blitt kjempe glad for svar.

    Digger bloggen din og holdningen til mat og trening, samtidig som du er grisesterk! Et forbilde :)

  3. Du er utrolig sterk! Prøvde denne i tillegg til de vanlige knebøyene og good mornings’ene jeg tar etter å ha sett det her på bloggen, og jeg har aldri hatt sånn gangsperr før! Haltet rundt i to dager etterpå ;)

      1. Nei, jeg mente at jeg tok bulgarske split i tillegg til de andre øvelsene jeg vanligvis tar ;) Så de på et innlegg tidligere. De gjorde susen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s