Frågor anyone??

Igår fikk jeg oppfordring fra en leser om å ha en spørsmålsrunde, og tenkte hvorfor ikke. Egentlig er det jo en veldig god grunn til å ikke holde en spørsmålsrunde- for hva om ingen gidder å stille meg noen spørsmål!! Det er jo ikke akkurat som jeg holder tilbake så mye på denne bloggen fra før..

Men, uansett, lurer dere på noe- fire away!

Jeg tar meg en kopp kaffe mens jeg venter :-)

I ♥ coffee

. . . og øver meg på min Titanic-Rose positur

«draw me like one of your french girls Jack»

Later party people!

34 kommentarer om “Frågor anyone??

 1. Jeg har PCOS syndrom.. Veier 100 kilo nå, og ønsker å gå ned hvertfall 20 kanskje 30 kg.. Er 175 cm høy.. Tar ingen medisiner men har alltid hatt komplekser for magefettet!! Det forsvinner liksom aldri.. Har begynt å trene to ganger i uken,men føler jeg ikke har kontroll på kostholdet.. Noen tips eller tanker til hva jeg bør spise?? Hvor mange kalorier tror du jeg kan ligge på? Og hvor mye fett, proteiner, karbs?? Er hjemme med min sønn, ammer ikke og har ikke så veldig høyt aktivitetsnivå ellers….

  Gir snart opp!! :(

 2. Dette passet bra, for jeg hadde tenkt å spørre om en ting idag :-) Hvilket program bruker du/dere for å føre treningsdagbok for PT kunder?
  Jeg hadde Ian som foreleser i Juni/Juli på afpt’s kurs, og han nevne noe om noe som snart kommer ut, any news there?

 3. Hei.
  Spørsmål kommer;)
  Hva vil du anbefale å gjøre når man stagnerer i feks knebøy? Jeg har stoppet opp på 60 kg og vil gjerne videre. Nå er jeg der at jeg merker at jeg får vondt i knærne, en slags pulsering rundt knærne og at de «klikker» høylydt ved tyngre trening. Noe kjennes ikke riktig ut, men teknikken skal være brukbar er jeg blitt fortalt…

  Hvilke øvelser anbefaler du for trening av kjernemuskulatur?

  Hva er ditt mål med treningen?

  Har du andre hobbyer/ interesser enn trening?:)

  Ha en strålende dag!

 4. Jeg ønsker å bygge muskler, men er så redd for å legge på meg masse fett.. Har du noe tips til hvordan jeg gjør dette?
  Er 168 cm høy, og veier 55 kg..

 5. Siden det er spørsmålsrunde, passer det perfekt med spørsmål! Hell yeah :D

  1. Hva er din bakgrunn for trening og mat?
  Feks har du løpt mye før, drevet med friidrett etc. Og har du hatt noe anstrengelser til mat?

  2. Hvordan evt. føler du deg mer komplett med det opplegget du lever med nå (mye styrketrening, og PF)

  3. Hvordan så du ut før dy startet med mye, tung styrketrening? Og hvordan har du klart og bygd deg opp til ¨Dagens Inger¨? :-)

  4. Kunne du har presentert og sagt litt om hva du spiser og hvor mye i løpet av en uke? Og har du opp-carbings dager?

  Jeg er anlagt atletisk og har alltid vært sterkest av jentene og av gutta. Jeg er 19 år, og kjenner meg igjen i kroppsbygningen din.
  Jeg har et litt anstrengt forhold til mat og samvittighet, og følger ikke PF og løper en del. Jeg startet i våres med styrketrening, men har fått en liten pause i sommer med regelmessige styrketreninger.
  Jeg håper jeg kan kvitte meg med disse tåpelige tankene og heller fortsette å bli inspirert av deg og treningene dine.

  Jeg vil bare si at jeg blir fylt av humør da jeg leser bloggen din, og tar inspirasjon med i hverdagen.

 6. Jeg vil gjerne vite hva som fikk dere til å flytte til Dubai og starte opp med eget gym! Og hvordan matvalgene er sammenlignet med norsk kost? :p
  Takk for en kjempefin blogg!

 7. Har du trent hele livet? Og i så fall hva?

  Er det noen spesiell idrett du liker bedre enn andre?

  Hva motiverer deg til å trene?

  Hvem er din største inspirasjonskilde? Evt forbilde?

 8. Først og fremst vil jeg igjen si at jeg er en stor fan av bloggen din – du inspirerer!

  Jeg lurer på om du har noen tips til trening for ben og rumpe for meg med et dårlig kne? Jeg skal snart gjennom en meniskoperasjon, og sliter veldig med knebøy og annet.

  Jeg lurer også på om det er sant at den kjente «fettklumpen» på magen som mange kvinner har, ikke er mulig å få bort? Jeg mener å være godt trent, og har lite fett på magen, men helt nederst har jeg en liten «klump» som ikke går bort…

  Håper du kan svare – tusen takk på forhånd! :)

  Ha en fin dag videre!

 9. Kult med spørsmålsrunde!! :)

  Jeg har noen spørsmål som jeg hadde blitt veldig glad om du har tid til å hjelpe meg med :)

  1) Når jeg tar bulgarske utfall får jeg skikkelig strekk (det tøyer så mye at det gjør vondt) i det beinet som skal hvile på benken. Får ikke til øvelsen og må nesten gjøre den uten vekter, noe som er dumt, for blir ikke tungt for det beinet som skal jobbe. Noen tips til hva jeg gjør galt?

  2) Under glutebridge og hip-thrust kjenner jeg det bedre i hamstrings enn i rumpen, noen anelse om hvordan jeg kan få bedre kontakt med rumpa?

  3) Har forstått det slik at du studerte ernæring i Sverige, hvordan var det? Anbefaler du det?

  4) Planlegger du treningen din? Og kjører du alltid (som regel) bare baseøvelser?

  Digger bloggen din!! :)

 10. Enda et spørsmål som jeg lurer veldig på. Jeg er skeptisk til alt som er i pulverform, og tenker det er bedre å få i seg proteiner fra mat. Hva tenker du, som er utdannet innen ernæring, om proteinpulver, supermat og annen form for kosttilskudd? :)

 11. Hei!
  Jeg har operert for 6 uker siden, men på grunn av komplikasjoner ( opererte begge leggene samtidig) fikk jeg ikke lov til å løpe. Nå har håndballsesongen begynt og jeg kommer inn etter alle andre har spilt en stund. Noen gode styrke og løpeøvelser for å komme fort tilbake?

 12. PT´en min vil jeg skal spise oftere for å få et jevnere energinivå og dermed får overskudd til å trene mer og være mer aktiv i hverdagen. Jeg prøver å gå ned i vekt og plages med utmattelse. Jeg spiser kanskje 3 måltider om dagen og ser jo det at når jeg spiser mer, så har jeg mer energi. Men ofte er jeg ikke mer sulten og jeg vet ikke helt hva jeg skal spise. Har du forslag til noen gode mellommåltider og hvordan jeg kan gjøre det for å få spist oftere? Synes det er sånn tiltak med den matlagingen hele tiden…

 13. Åh, spørsmålsrunde er supert! Jeg ville likt å høre litt om utdannelsen din. Gjerne hvor og om det er noe du anbefaler? Jeg har selv lyst til å studere ernæring, men er redd det blir litt vanskelig, hehe.

 14. Jeg vil gjerne vite om treningsbakgrunen din,hvordan du strukturerer trening & kosthold:) Spiser du mye rent,og mer av fett & proteiner?Trener du mye base øvelser?Hvor ofte anbefaler du at man kjører base øvelser?

 15. Hei Inger! Først og fremst må jeg få si at du er utrolig inspirerende! Er inne på bloggen din hver dag og håper du har lagt ut nye treningsøvelser. Utrolig vakker er du også. Hvordan så du ut før du begynte med tung styrketrening? Vis gjerne bilde.

 16. Wow gleder meg til svarene på alle disse spørsmålene:)! Har vel dekket en del allerede..hmz…Kjekt med spørsmål om ernæring spesielt ;) Hvordan ser en vanlig dag ut for deg mtp kundene dine? Har du pt-kunder OG kunder kun for kosthold eller kombinerer du alltid kosthold og trening?

 17. Jeg sliter med stagnering i forskjellige øvelser samt kranglete knær og rygg. Jeg tror det har noe med øvelsene jeg gjør, litt ujevn teknikk , mer jogging/intervaller enn før samt ikke så sterk core. Hva anbefaler du når man opplever slik? Har du opplevd det selv? Det virker jo som om du har fantastisk krutt hver gang på trening :)

 18. Hei Inger! Jeg syns du har en fantastisk blogg, og du ser nydelig ut!

  Jeg har et spørsmål angående kosthold og trening som jeg har tenkt litt på i det siste.

  Jobben min er aktiv, samt at jeg trener 6 ganger i uken. Der jeg forbrenner ca. 600 kalorier hver dag. Hver dag spiser jeg 1500 kcal, som er min basalforbrenning (antatt). Bør jeg justere dette opp, sett at jeg vil gå i null på kcal ut-inn, da jeg forbrenner 600 kcal ekstra en dag under treningsøkten?

  Tuusen takk for svar:-D

 19. Hei på deg :-) Kan du gi noen gode råd for å ta burpees på raksest mulig måte? Og har du noen tipst til hvordan man kan bli bedre i push ups også?

 20. Hei Inger.

  Et sp.mål vedr armene dine ;)

  Har du trent de opp slik de ser ut nå med biceps og triceps øvelser og når du ble fornøyd sluttet du med isolerte øvelser for armer? For jeg ser i tr.programmene dine at du har ingen egne isolerte biceps eller tricepsøvelser (jo du kjører dips på overkroppssirkelen).

  Jeg blir driiitglad hvis jeg kan få slike armer ved å kun kjøre basisøvelser hvor biceps/ triceps fungerer som hjelpemuskulatur.

  PS! Her i Sandnes går bloggen din som varmt hvetebrød i vennegjengen, vi inspireres og motiveres og både jeg og kjæresten trener noen av programmene dine sammen :)

 21. Hei!
  Jeg har veldig lyst til å begynne med (ordentlig, målrettet) styrketrening. Etter å ha sett kroppen din, ser jeg at man kan være dritsterk uten å se ut som en liten plugg med oksenakke og kjempearmer. Er det noen mulighet for at du av og til kan lære bort ting i innleggene dine?
  Tips til gode sider for trening og kosthold på nett, hadde også vært helt topp!

  Ellers slutter jeg meg til spørsmålet om du alltid har trent, og hvordan progresjonen din mot den formen du er i nå har vært.

  Det kunne også vært moro å vite hvordan en typisk dag ser ut hos deg.

  Forøvrig må jeg si at bloggen din er et skikkelig friskt pust. Utrolig lei av moteblogger, dessuten synes jeg treningsblogger kan bli litt for «flinkispreget». Du er bare herlig, blid og inspirerende.
  Blogg gjerne mer!!

 22. Hei fine Inger! Litt sent ute med å stille spørsmål, men det jeg lurer på er om du trener styrkeøvelser for kun biceps eller triceps eller om dette går inn i det større styrkeøvelsene du gjør? Du har så utrolig markerte og flotte armer.

 23. Hei Inger!

  Hvor kommer Ian fra?
  Hvor høy er du?
  Hva er dine beste tips ift å planlegge bryllup? (Ikke si å planlegge sammen og kose seg, noe litt mer håndfast takk;) )

  Ha en flott kveld/dag!

 24. Kjekt med spm:) du får en del å svare,hehe…så da stiller jeg meg også i rekken:)
  Hvis du skulle satt opp et tre split program,hvilke øvelser ville du valgt?

  Siden du synes det er kjekt med inspill fra lesere;hva med å lage en utfordring /program som går over en viss tid som vi lesere kan følge og utføre i felleskap..alt fra styrke til kondisjon eller mat..kjekt for oss som trener alene om å utføre noe «sammen».og som evnt kan vise resultater til slutt der alle kan dele sine «historier»..jeg hadde iallefall meldt meg på,hehe:)

 25. Hei!

  Hvordan spiser du i løpet av en normal dag?
  Hvordan fungerer periodisk faste med trening? feks når du kjører vekter før frokost. har du energi til det?
  Tar kreatin, bcaa eller liknende? hvorfor/hvorfor ikke anbefaler du dette?
  Hvor mange dager i uka trener du kondisjon, og hvor ofte vekter?
  Kan du komme med eksempler på ulike intervall økter, og hvordan du utfører dem, feks. gerilja kardio.
  Når du ror på romaskin, hva kjører du da?
  Følger du noe spesielt treningsprogam? Deler du inn i overkropp og bein feks. Hvor mange rep og sett tar du?
  Når legger du deg, og når står du opp?
  Hvilken utdannelse har du tatt?
  Har du spesielle mål du jobber mot?
  Har du tenkt å bli boende i Dubai, eller tenker dere på å reise tilbake til Norge?
  Hvilke blogger leser du?
  Bestiller du proteinpulver å liknende på nett? isåfall hvilke nettsider?

  Veldig Inspirerende, og motiverende å lese bloggen din :-))

 26. Ser du har fått utrolig mange gode spm her allerede, og jeg lurer på mye av det samme som enkelte over her!
  Kan du si noe om utdanningen din; hva og hvor? Hvordan endte dere opp i Dubai?
  Og et siste spm; skal dere kjøre PT kurs neste år også?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s