Quick and simple

Jeg er litt sær når det gjelder å sette opp treningsøkter. Noen ganger tenker jeg nemlig mer på hvordan økten ser ut på papir, enn hva som er hensikten med den. Not good. Men det er kanskje derfor jeg liker overkroppssirkelen så godt. Den er nemlig kjemperyddig på papir. 3 x 10 på hver øvelse (det hadde jo ikke funket med 3 x 8 på en av de liksom!!) og både horisontelle drag og press, samt vertikale drag og press. Jeg liker’e!

Jeg liker jo også at økten ikke tar lang tid å gjennomføre, men at jeg likevel blir godt sliten i bryst, skuldre, rygg og armer etterpå. Jeg kombinerer den gjerne med intervaller, men selv med løping blir den totale tiden brukt i gymmet ikke særlig lang. Det passer bra på travle dager. Hadde det ikke vært for dagens noe rare samtale med en mann som mente det var viktig å opplyse meg om at man ikke burde trene mer enn to øvelser om gangen (!!!), så kunne økten vært gjort på en halvtime maks.

Uansett, etter 3 runder av overkroppssirkelen og en tabatta run var iallefall jeg fornøyd nok til å gi meg for dagen.
Imorgen får det bli mer leking med de nye løfteskoa mine! Gleder meg :-)

Håper dere har hatt en fin mandag!

Snaiks :-)

4 kommentarer om “Quick and simple

  1. Svar på spørsmålene!! :D

    Men, er det dumt å løpe intervaller mens man prøver å bygge muskler??
    Jeg elsker å løpe, men har lyst å fokusere på å bygge muskler!!

    1. Jada, når jeg får tid! Men jeg er en working girl vet du ;)

      Korte intervaller kommer ikke til å hindre deg i å bygge muskler, tvert imot kan det hjelpe ettersom sprinting booster testosteron og veksthormon- noe du ønsker om du skal bygge muskler! Så om du liker å løpe synes jeg absolutt du kan gjøre det! Men løp heller kortere og raskere, en typisk langkjøring og minutter lange intervaller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s