LA in the house

Igår fikk jeg besøk av fine Lene Alexandra og hennes handyhunk ;-) De er i Dubai at the moment og kom over for en liten treningsøkt på SHP, bare synd at jeg var så hangover at jeg ikke orket å joine.. Men, there’s always next time!

Uansett, det var gøy å se den lille gledessprederen igjen, og å få treffe mannen som gjør at hun stråler ekstra mye :-D Kom snart igjen Lene!

Jeg kjenner meg forsatt redusert etter fredagens alkoholinntak! Håper dere våkner opp i bedre form enn meg :-)
Hæv a nais søndej!

 

2 kommentarer om “LA in the house

  1. Hei!
    Jeg har blitt fortalt at det ikke er bra å trene hver dag. Jeg trener selvca 4-5 ganger i uken og lurer på om det er for mye? Har hørt at det ikke har noe effekt å trene så mye fordi musklene ikke får den hvilen de trenger for å bygge seg opp igjen. Hva synes du?

    1. Dersom du trener samme muskelgrupper med samme treningsbelastning hver gang du trener, så tror jeg nok det blir i meste laget å trene 5 ganger i uka. Men så lenge du varierer øvelser, muskelgrupper, antall sett og reps ser jeg ingenting i veien for å kjøre på. Men lytt til kroppen seff ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s